Life

Răzvan și Irina Fodor, vacanță de vis de sărbători. Ce destinație au ales cei doi în acest an

Răzvan și Irina Fodor au decis să plece din România într-o destinație de vis. Evident, aceștia nu sunt singuri, ci alături de fiica lor.
27.12.2022 | 15:09
Razvan si Irina Fodor vacanta de vis de sarbatori Ce destinatie au ales cei doi in acest an
Răzvan Fodor și Irina au plecat într-o vacanță exotică alături de fiica lor. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sărbătorile de iarnă sunt în general despre familie. Acesta este și motivul pentru care mai toate vedetele din România aleg să petreacă timp de calitate cu cei dragi.

Irina Fodor și Răzvan, vacanță de vis de sărbători

După ce Ilinca Vandici și-a luat liber de Revelion și a ales să plece în Mexic alături de fiul și partenerul ei de viață, iată că nici Irina Fodor și Răzvan Fodor nu au fost mai prejos.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de Revelion, cei doi soți au decis să își petreacă ultimele zile din an într-o destinație exotică, mai exact într-un oraș din Thailanda.

Iar din câte vedem în imagini, se pare că alegerea celor doi a fost una cât se poate de bună. Deși au avut parte de un drum lung și obositor, efortul a meritat.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Irina Fodor a publicat mai multe imagini, dar și clipuri video din vacanță, iar fanii au rămas profund impresionați de destinația aleasă de cei doi.

Mai mult de atât, pe lângă peisajele din zonă, Răzvan Fodor, Irina, dar și fiica lor au ales și un hotel care are o priveliște de-a dreptul superbă, fix către metropolă.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că pentru ambii parteneri, anul 2022 a fost unul destul de plin pe plan profesional. Au fost perioade în care atât Irina Fodor cât și Răzvan Fodor nu au mai fost activi pe rețelele de socializare, pentru că au avut nevoie să își revină.

Răzvan Fodor și Irina au avut un 2022 destul de agitat

Irina Fodor a avut un program agitat la America Express, iar Răzvan Fodor a avut la rândul să nenumărate proiecte pe care a trebuit să le ducă la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Chiar prezentatorul tv povestea la un moment dat că a renunțat la telefonul mobil pentru o scurtă perioadă de timp și a ajuns să le recomande și fanilor săi să facă același lucru.

Răzvan Fodor spunea atunci că a început să îi placă viața fără rețelele de socializare și că are mai mult timp să observe lucrurile din jurul său.

”Sunt un pic înghesuit așa, pe final de an, dar nici nu prea îmi mai place să stau așa. După părerea mea, în perioada asta, rețelele de socializare se bagă puțin în buzunar și îți dai drumul așa la viață, să trăiești tot ce vezi și tot ce se întâmplă în jurul tău.

Asta este părerea mea, voi faceți cum vreți. Sunt bine”, spunea Răzvan Fodor pe InstaStory acum ceva timp.

ADVERTISEMENT