Life

Răzvan Fodor, probleme serioase de sănătate: ”Cred că de aia nu o taie, au auzit că e mâncarea zeilor”

Răzvan Fodor are necazuri legate de partea medicală. Cu ce problemă serioasă se confruntă prezentatorul de la Antena 1.
26.09.2023 | 13:00
Razvan Fodor probleme serioase de sanatate Cred ca de aia nu o taie au auzit ca e mancarea zeilor
Răzvan Fodor, necazuri legate de partea medicală. Cu ce problemă se confruntă prezentatorul de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor din serialul de comedie Bravo, tată! a dezvăluit că are probleme serioase de sănătate. „Cred că de aia nu o taie, au auzit că e mâncarea zeilor”, este o parte din declarația făcută de soțul Irinei Fodor.

Răzvan Fodor, necazuri legate de partea medicală. Cu ce problemă se confruntă prezentatorul de la Antena 1

Răzvan Fodor are necazuri legate de partea medicală. Cu ce problemă se confruntă prezentatorul de la Antena 1. Fostul component al formației de rock Krypton strănută constant de câteva zile și îi lăcrimează ochii.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist este alergic la ambrozie, plantă care le dă mari dureri de cap multora perioada aceasta. Cu această ocazie cântărețul a transmis un mesaj prin care își exprimă supărarea pentru proprietarii de terenuri care nu smulg această plantă.

„Strănut de trei zile de nu mai pot. Și de aia zic… castelul de ambrozie a celui care nu o taie și cel care a zis că ambrozia e mâncarea zeilor. Ăștia cred că de aia nu o taie, au auzit că e mâncarea zeilor, de la homer și de aia.

ADVERTISEMENT

Vai de capul meu. Vă pupă Fodor și spuneți-mi dacă aveți aceeași problemă ca să nu mă duc să-mi fac analizele degeaba”, a spus Răzvan Fodor pe contul personal de Instagram. Vedeta suferă de astm pe fond alergic.

Răzvan Fodor, episod neplăcut în vacanță

Răzvan Fodor a trecut prin mai multe episoade neplăcute după ce a aflat că suferă de astm. Una dintre cele mai urâte experiențe a fost în timpul pandemiei de coronavirus când a fost nevoit să stea în casă luni bune.

ADVERTISEMENT

Aflat în categoria de risc fostul prezentator al show-ului Burlacul a trebuit să se ferească de COVID-19 ca să nu ia boala. Mai mult, astmul instalat pe fond alergic l-a adus și în fața unui alt moment neplăcut, de această dată în vacanță.

La momentul respectiv moderatorul de la Antena 1 se afla în India și tocmai se instalase la cort când a avut o criză. Irina, soția artistului, este cea care l-a salvat. Totul a fost povestit de gazda emisiunii Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

„Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă. Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede.

Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: ‘3, 2, 1, inspiră!’… Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta”, a scris soția lui Răzvan Fodor pe blogul personal, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT