Life

Răzvan Fodor, scenă de ”gelozie” savuroasă în fața Irinei Fodor. Gestul făcut de prezentatorul tv: ”Exagerezi”

Răzvan Fodor și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi se completează reciproc și se înțeleg de minune.
02.02.2023 | 08:20
Razvan Fodor scena de gelozie savuroasa in fata Irinei Fodor Gestul facut de prezentatorul tv Exagerezi
Răzvan Fodor, scenă de ”gelozie” savuroasă în fața Irinei Fodor. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Deși sunt împreună de multă vreme, asta nu înseamnă că flacăra dintre cei doi a dispărut. Ultimul dialog dintre Irina Fodor și Răzvan Fodor a fost unul de-a dreptul savuros.

Răzvan Fodor, ”scenă de gelozie” în fața Irinei Fodor

Prezentatoarea emisiunii America Express a adus în discuție numele unui faimos artist internațional, iar soțul ei, Răzvan Fodor, a avut grijă să îi dea o replică pe măsură.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au fost invitați la podcast-ul lui Horia Brenciu. La un moment dat, artistul a început să fredoneze o faimoasă melodie, ”Shallow”, cântată de Lady Gaga, în colaborare cu Bradley Cooper.

Mai apoi, discuția a degenerat, iar Horia Brenciu a propus ca Bradley Cooper să vină la masă alături de familia Fodor, iar propunerea a fost mai mult decât încântătoare pentru prezentatoarea de la America Express.

ADVERTISEMENT

”Să-mi… Să gătească, nu la o masă”, a spus Irina Fodor, iar soțul ei a intervenit rapid, prezentând câteva defecte ale acestuia.

”Aaaa. Vrei să-ți gătească Bradley Cooper, ă? Ce să-ți gătească, mă, sărăcia aia? Ce să-ți gătească? Bradley Cooper, ă? Vine el așa cu ochii ăia albaștri. Vezi că am auzit că e…”, a spus Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a continuat discuția, iar mai apoi, cei doi soți au început să se contrazică reciproc. ”Dar de ce să nu vină și Lady Gaga cu cărnurile alea pe ea”, a spus Răzvan Fodor, fiind completat de soția sa.

”Să o tragă Fodor la tigaie un pic. (…). Exagerezi, eu am zis doar să-mi gătească, tu ai ajuns la…”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg, de fapt, Irina și Răzvan Fodor

Menționăm faptul că în realitate, Irina Fodor și Răzvan se înțeleg extrem de bine, deși uneori petrec și timp separați, având în vedere plecarea ei pentru America Express.

Chiar vedeta a vorbit la un moment despre căsnicie, dar și despre certurile dintre ei.

Prezentatoarea America Express spunea atunci că cei doi nu se ceartă din cauza unor lucruri serioase, ci doar din cauza unor mărunțișuri, care trec foarte repede.

Tot atunci, ea povestea și că în mare parte este vina ei pentru că are ”gura mare”, atunci când vine vorba de detalii precum lucruri care nu sunt puse la locul lor.

De cealaltă parte, Răzvan Fodor nu prea o ascultă, așa că Irina Fodor începe să ridice tonul, însă după ce își dă seama că a greșit, ea este cea care face un pas în față.

ADVERTISEMENT