Life

Răzvan Fodor va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Când îl poți vedea la TV

Răzvan Fodor va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, iar telespectatorii îl vor vedea chiar de sâmbătă, 3 iulie 2021.
02.07.2021 | 17:19
Razvan Fodor va prezenta o noua emisiune la Antena 1 Cand il poti vedea la TV
ADVERTISEMENT

După Burlacul, Răzvan Fodor va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Telespectatorii îl pot vedea începând de sâmbătă, 3 iulie 2021.

Astfel, Răzvan Fodor va prezenta show-ul Alpha Kids, o nouă producție inedită marca Antena 1. Prezentatorul TV va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă de la 10:00.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Răzvan Fodor a prezentat cel de-al șaselea sezon al show-ului matrimonial Burlacul, însă deja s-a ocupat de noile sale proiecte în televiziune.

Actorul din serialul „Adela” va prezenta emisiunea Alpha Kids de la Antena 1. În fiecare sâmbătă, Răzvan Fodor se va afla față în față cu copiii despre care se spune că vor schimba lumea. Invitații din emisiune sunt născuți doar în secolul 21, după 2010.

ADVERTISEMENT

Fiecare episod al emisiunii va aborda teme care să-i stimuleze pe cei mici și să-și exprime opiniile în legătură cu subiecte complexe, cre încă nu aparțin universului lor, scrie spynews.ro.

Cei mici vor fi întrebați despre căsătorie, maturitate, despre motivele pentru care oamenii se despart și de ce există legi. Totodată, micuții vor fi întrebați și ce înseamnă dragostea pentru ei, dar și ce sfaturi au pentru părinții lor.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care le-a pregătit soțul Irinei Fodor pentru copiii invitați în platoul emisiunii.

La sfârșitul fiecărei ediții, telespectatorii vor avea parte de momente amuzante. Cei mici au fost surpinși în diverse ipostaze comice. Copiii vor fi testați pentru a vedea cum reacționează la diverse provocări.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor, primele declarații despre noua emisiune

Răzvan Fodor a făcut primele declarații despre noua producție de la Antena 1. Prezentatorul TV a descoperit mulți copii care au puterea de a schimba lumea cu ajutorul educației și inteligenței de care au dat dovadă.

Actorul a fost de-a dreptul surprins de micuții pe care i-a întâlnit. De asemenea, Răzvan Fodor susține că suntem „salvați” dacă aceasta este următoarea generație.

„Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat.

Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim.

Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de importantă, iar implicarea părinților este esențială.

Iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat Răzvan Fodor, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: