Sport

Răzvan Ioan Boanchiș scrie despre materiale pirotehnice si dezafilieri: „Hagi a dovedit că petardele Rapidului erau pe teren, nu sub tribune”

19.03.2024 | 16:59
Razvan Ioan Boanchis scrie despre materiale pirotehnice si dezafilieri Hagi a dovedit ca petardele Rapidului erau pe teren nu sub tribune
Răzvan Ioan Boanchiș scrie despre materiale pirotehnice si dezafilieri // Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Când stă departe de fotbal, jandarmeria are și realizări. L-a recuperat pe băiețelul de doi ani care s-a pierdut în pădure. Într-un moment de emoție națională, jandarmeria a fost, cred că pentru prima dată, la înălțime.

Răzvan Ioan Boanchiș scrie despre materiale pirotehnice si dezafilieri: „Hagi a dovedit că petardele Rapidului erau pe teren, nu sub tribune”

Mai greu e când jandarmeria și alte organe ale Statului se bagă în fotbal. Și-au găsit și unde. La Rapid. O echipa iubită și capricioasă, dintr-un cartier învăpăiat și tentacular. Rapid și-a bombardat singură un 4-0 cu FCSB care putea fi istoric.

ADVERTISEMENT

A venit Hagi, a dovedit că petardele Rapidului erau pe teren, nicidecum în cotloanele de sub tribune, iar diferența dintre FCSB și Steaua e tot aia dinainte de 4-0.

Dar au mai trecut două etape. Avantaj clar în favoarea FCSB.

Pierzi cu 4-0 și, totuși, te scoți. Asta e valoarea întregului sport românesc, care trăiește bucurându-se de răul altuia.

ADVERTISEMENT

Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmplă dacă Halep va pierde diseară. Câți otrăviți la suflet vor scrie pe centurile de socializare “v-am spus io!” Mare satisfacție, uriașă victorie de canapea!

Sportul românesc trăiește și din dezafilieri. Și aici un capitol aparte îl merită domnul Cozmin Gușă. Președintele federației de judo lucrează ca în politică, unde era poreclit “A zis că aduce 3 și a luat 5”.

ADVERTISEMENT

Mă refer la note, fiindcă e analist, că doar nu mă gândeam la sume de bani. Cu patru ani în urmă, când avea nevoie de voturi, Gușă a dublat numărul de cluburi.

Acum am înțeles că ar încerca să desființeze 25 de cluburi care nu vor vota pe cine vrea el. Următorul pas e să schimbe numele Federației de Judo în Federația de Gușă.

ADVERTISEMENT