Fotbal international

Răzvan Lucescu, aproape de mutarea carierei! Antrenorul român este dorit Fenerbahce

19.04.2020 | 12:59
Razvan Lucescu aproape de mutarea carierei Antrenorul roman este dorit Fenerbahce
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a avut un an 2019 plin de reușite, după ce a reușit să câștige campionatul Greciei cu PAOK și Cupa Campionilor Asiei cu Al Hilal. Antrenorul român este dorit insistent de Fenerbahce, una dintre cele mai iubite formații din Turcia.

Răzvan Lucescu este dorit de Fenerbahce

Răzvan Lucescu este aproape de mutarea carierei și este dorit cu ardoare de turcii de la Fenerbahce, formație care nu traversează o perioadă foarte bună în ultima vreme, fiind clasată pe locul 7, cu 40 de puncte în Superliga Turciei.

ADVERTISEMENT

Potrivit cotidianului turc Sabah, președintele clubului Ali Koç insistă pentru ca Răzvan Lucescu să vină pe banca tehnică a echipei.

Adrian Mutu, cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Lucescu

Adrian Mutu l-a lăudat pe Răzvan Lucescu și a declarat că s-a împăcat cu fostul selecționer, deși au avut un conflict după un meci Serbia – România 5-0 în anul 2009:

ADVERTISEMENT

Se terminase acțiunea? Da! Este problema selecționerului de ce nu am mai venit eu la națională după?

Dacă aș fi în locul selecționerului, aș spune că e treaba jucătorului, dacă s-a terminat acțiunea. Eu, ca selecționer, nu am treabă cu ce face jucătorul în timpul liber. E treaba clubului”.

ADVERTISEMENT

„Oricum la următorul meci, cu Franța, eram suspendat. De ce să merg la Paris? M-a sunat Fiorentina ca să mă întorc la club imediat și mi-a dat un avion privat. Când ești suspendat pentru următorul meci, tu ai seara aia liberă și după te duci la club.

Tu nu mergi să stai cu echipa națională. Ești al clubului. Selecționerul a considerat să nu mă mai cheme după pentru că s-a simțit jignit. E decizia lui și am respectat-o. Nu pot să spun dacă s-a simțit lezat. A luat acea decizia și după a revenit. Așa a gestionat el cazul”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Acum mă înțeleg foarte bine cu Răzvan. Am ajuns să vorbim multe lucruri. Relația noastră a pornit cu stângul, dar acum ne înțelegem foarte bine”, a recunoscut Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia