Fotbal international

Răzvan Lucescu, cadouri în plină „criză” la Al Hilal: Radamel Falcao și brazilianul Talisca!

17.04.2020 | 22:11
Razvan Lucescu cadouri in plina criza la Al Hilal Radamel Falcao si brazilianul Talisca
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus obligă lumea sportului să strângă rândurile mai ales din punct de vedere financiar, până şi marile cluburi fiind nevoite să treacă la măsura de tăiere a salariilor jucătorilor şi staffurilor tehnice, pentru a nu se dezechilibra.

În ţările din Golf fotbalul nu a fost afectat financiar de coronavirus

Foarte probabil că în aceste condiţii nu vom avea parte în această vară de prea multe operaţiuni spectaculoase de transfer în campionatele europene, cluburile preferând fie împrumuturi, fie să investească în tinerii din propriile curţi.

ADVERTISEMENT

Însă nu peste tot coronavirusul a pus la pământ sportul. În ţările Golfului prosperitatea nu pare a fi fost afectată aproape deloc. Cel mai bun exemplu este cumpărarea clubului Newcastle de către un prinţ arab.

Falcao vine de la Galatasaray

Lipsit de griji este şi antrenorul român Răzvan Lucescu în Arabia Saudită, la Al Hilal. Şi aici competiţia internă a fost oprită şi s-a trecut la reguli de carantină, însă activitatea va fi reluată în curând şi şefii lui Al Hilal sunt preocupaţi de întărirea lotului.

ADVERTISEMENT

Astfel este certă o primă mare lovitură de imagine reuşită de liderul din Arabia Saudită şi totodată campioana la zi a Asiei. A fost transferat pentru viitorul sezon atacantul columbian Radamel Falcao, 34 de ani, ultima dată la Galatasaray.

Va pleca golgeterul francez Batefemi Gomis

Venirea unui superjucător ca Falcao este foarte probabil să ducă la plecarea actualului golgeter, francezul Batefemi Gomis, cel care avea numai cuvinte de laudă pentru Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Nu doar Radamel Falcao va sosi la Al Hilal în vară. Antrenorul român îl va avea la dispoziţie şi pe brazilianul Talisca, un excelent mijlocaş ofensiv de 26 de ani.

Talisca joacă la Guanghzou Evergrande

Talisca are preţ de achiziţie 16 milioane euro şi joacă la campioana Chinei, Guanghzou Evergrande, unde a marcat 32 de goluri în ultimele două ediţii.

ADVERTISEMENT

Cu o asemenea echipă e lesne de înţeles că Răzvan Lucescu va avea două obiective de îndeplinit viitorul sezon. Câştigarea campionatului şi pe cât posibil menţinerea supremaţiei în fotbalul asiatic.

ADVERTISEMENT