Sport

Răzvan Lucescu, aproape de plecarea de la PAOK Salonic după finala Cupei Greciei. Unde ar urma să ajungă tehnicianul

Răzvan Lucescu se pregătește să câștige primul trofeu de la revenirea la PAOK Salonic, însă au apărut zvonuri că ar urma să plece la finalul acestui sezon.
24.05.2023 | 18:25
Razvan Lucescu aproape de plecarea de la PAOK Salonic dupa finala Cupei Greciei Unde ar urma sa ajunga tehnicianul
Răzvan Lucescu se pregătește să câștige primul trofeu de la revenirea la PAOK Salonic, însă au apărut zvonuri că ar urma să plece la finalul acestui sezon. Sursă foto: Twitter PAOK FC
ADVERTISEMENT

Formația tehnicianului român va juca miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, în finala Cupei Greciei, în fața marii rivale AEK Atena, care a câștigat în acest sezon titlul de campioană.

Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic?

Chiar înainte de marea finală din Cupa Greciei a apărut o informație conform căreia Răzvan Lucescu ar urma să plece de la PAOK Salonic la finalul acestui meci, el fiind curtat intens de un club din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Conform site-ul goal.com, echipa Al Ahli, care a obținut promovarea în prima ligă din Arabia Saudită, este interesată de aducerea tehnicianului român, pe care îl consideră cel mai în măsură să conducă echipa în stagiunea următoare.

Actualul antrenor al saudiților, sud-africanul Pitso Mosimane, a lăsat să se înțeleagă că va părăsi banca tehnică la finalul acestui sezon, dar nu a oferit detalii despre motivele acestei despărțiri neașteptate.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, șeicii de la Al Ahli caută un tehnician cu mai multă experiență pentru nivelul următor. Se spune că primul antrenor contactat a fost Massimiliano Allegri de la Juventus, dar după refuzul acestuia a fost contactat Răzvan Lucescu.

Lucescu jr. se pregătește de a doua aventură în Arabia Saudită

Rămâne de văzut ce răspuns va da acesta, dar probabil că decizia finală va fi influențată și de rezultatul finalei Cupei Greciei. Dacă va câștiga, Lucescu jr. va salva un sezon modest și ar putea continua alături de ”alb-negri”.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, există posibilitatea ca excentricul patron al lui PAOK Salonic, Ivan Savvidis, să hotărască îndepărtarea antrenorului de 54 de ani, care mai are contract până la finalul sezonului 2023-2024.

Răzvan Lucescu a fost elogiat în Grecia la mijlocul lunii februarie în ziua în care a împlinit vârsta de 54 de ani. Jurnaliștii eleni i-au acordat un amplu articol românului, numindu-l cel mai bun antrenor din istoria lui PAOK.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Lucescu va ajunge la Al Ahli, pentru tehnician va fi a doua experiență în Arabia Saudită, după cea de la Al Hilal, din perioada 2019-2021, timp în care a câștigat Liga Campionilor Asiei, titlul de campion și Cupa Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT