Sport

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK Salonic în finala Cupei Greciei. Cu cine se luptă pentru trofeu. Update

Răzvan Lucescu a reușit o nouă performanță uriașă cu PAOK Salonic, echipa sa obținând o calificare facilă în finala Cupei Greciei.
13.04.2023 | 18:59
Razvan Lucescu a calificato pe PAOK Salonic in finala Cupei Greciei Cu cine se lupta pentru trofeu Update
Răzvan Lucescu este aproape de o nouă performanță uriașă cu PAOK Salonic, echipa sa fiind ca și calificată în finala Cupei Greciei. Sursă foto: paokfc.gr
ADVERTISEMENT
13-04-2023
16:05

PAOK, doar remiză în returul din semifinalele Cupei Greciei

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat în finala Cupei Greciei, după ce a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Lamia, în manșa secundă a semifinalelor.

Trupa tehnicianul român a deschis scorul din penalty prin Schwab (25), oaspeții reușind egalarea prin Manousos (51). Calificarea lui PAOK nu a fost pusă niciun moment sub semnul întrebării, pentru că în tur a reușit o victorie cu 5-1.

În finala Cupei Greciei, programată la 20 mai, PAOK Salonic va întâlni AEK Atena, care a trecut de Olympiakos, după 3-0 acasă și 1-2 în deplasare.

Tehnicianul român se află la al doilea mandat ca antrenor al lui PAOK, iar în cadrul unei emisiuni FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a povestit câteva întâmplări fabuloase cu patronul Ivan Savvidis.

Răzvan Lucescu, cu un picior și jumătate în finala Cupei Greciei

Aventura nebunească a lui Răzvan Lucescu pe bancă tehnică a lui PAOK Salonic continuă, iar formația sa este ca și calificată în finala Cupei Greciei, după o evoluție absolut încântătoare pe terenul echipei Lamia.

ADVERTISEMENT

Trupa tehnicianului român s-a impus cu un categoric 5-1 în prima manșă a semifinalelor Cupei Greciei și așteaptă cu încredere nemăsurată partida retur, programată pe 12 aprilie, pe stadionul Toumbas din Salonic.

PAOK Salonic a început în forță prima manșă a semifinalei cu Lamia și a deschis scorul încă din primul minut prin Khaled Narey, iar până la pauză a mai punctat o dată prin Ioannis Konstantelias (25).

ADVERTISEMENT

Repriza secundă le-a aparținut tot oaspeților, care au înscris trei goluri în doar 7 minute: Douglas Augusto (62), Brandon Thomas (67) și Joan Sastre (69). Gazdele au reușit golul de onoare în finalul jocului prin Ruben Martinez (86).

PAOK se pregătește de un mare derby în finală

Se poate spune că PAOK Salonic și-a asigurat deja biletele pentru finala Cupei Greciei, doar o catastrofă în returul de pe teren propriu putând să împiedice calificarea formației lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

În ultimul act, programat la 20 mai, trupa tehnicianului român va întâlni învingătoarea partidei dintre AEK Atena și Olympiakos Pireu. În prima manșă, AEK s-a impus acasă cu scorul de 3-0.

PAOK Salonic traversează o perioadă extrem de fastă fiind neînvinsă în toate competițiile de la finalul lunii octombrie. Pe lângă parcursul bun din Cupa Greciei, echipa lui Lucescu și-a asigurat calificarea în play-off-ul campionatului, însă tehnicianul român este nemulțumit de arbitraje.

ADVERTISEMENT

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, PAOK se află pe locul 4 în clasament, cu 51 de puncte, la opt lungimi de liderul AEK Atena. În ultima etapă înainte de play-off, formația lui Lucescu jr. va juca în deplasare, duminică, 12 martie, de la ora 19:00, cu Volos.

ADVERTISEMENT