Sport

Răzvan Lucescu, atac cu talpa la adresa arbitrajului din Olympiakos – PAOK 2-1: „O rușine! Nu poți să dai așa ceva!”

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut derby-ul cu Olympiakos, scor 2-1, derby în care antrenorul român a avut o reacție vehementă la adresa arbitrajului.
21.04.2024 | 23:47
Razvan Lucescu atac cu talpa la adresa arbitrajului din Olympiakos  PAOK 21 O rusine Nu poti sa dai asa ceva
Răzvan Lucescu, atac cu talpa la adresa centralului din partida Olympiakos - PAOK 2-1: „O rușine de arbitraj!”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiakos, scor 2-1. Răzvan Lucescu, antrenorul formației din Salonic, a avut un atac dur la adresa arbitrajului din partida cu rivala din Pireu, mai ales că echipa sa putea să se aproprie de podiumul din Grecia la finalul etapei.

Răzvan Lucescu, reacție vehementă la adresa arbitrajului: „Este dificil când rezultatul este decis de arbitraj”

Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, Răzvan Lucescu, a avut o reacție vehementă la adresa arbitrajului din derby-ul cu Olympiakos și consideră că deciziile luate de centralul partidei au influențat decisiv soarta meciului.

ADVERTISEMENT

„Este dificil când rezultatul este decis de arbitraj. Cred că ambele echipe au jucat un fotbal frumos, cu multe ocazii, cu multe suișuri și coborâșuri. Penalty-ul pe care l-au primit cei de la Olympiakos este de necrezut! Nu poți să dai un asemenea penalty la nivelul ăsta. Am văzut peste o mie de situații ca asta și nu s-a fluierat nimic.

Nu m-am gândit niciodată că arbitrul poate să dea un așa penalty, mai ales la el în țară, dar aici a ținut cu o echipă și a dezavantajat-o pe cealaltă. Al doilea gol a venit după un fault clar. Sastre, jucătorul nostru, a reușit să-l depășească pe adversar și după a fost faultat, dar nu s-a dat nimic.

ADVERTISEMENT

A fost călcat pe picior și am luat golul doi. În astfel de condiții este dificil să reușești ceva, mai ales în deplasare. A fost o rușine de arbitraj! Din partea noastră a fost un meci slab, normal pentru perioada asta a sezonului, deci nu știu ce să vă zic. Nu sunt mulțumit de performanța echipei, dar în același timp rezultatul putea să fie altul dacă arbitrajul ar fi fost corect”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei.

Săptămână de coșmar pentru Răzvan Lucescu și PAOK

Fostul antrenor al celor de la Rapid a avut parte o săptămână de coșmar în Grecia. Pe lângă faptul că au șanse minime la titlu după înfrângerea cu Olympiakos, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a trebuit să se recunoască învinsă și în cupele europene.

ADVERTISEMENT

PAOK Salonic a pierdut meciul cu Club Brugge, scor 2-0, după ce formația din Grecia pierduse și meciul din deplasare cu scorul de 1-0. Răzvan Lucescu nu a luat din meritele formației din Belgia și a recunoscut că diferența de valoarea s-a văzut pe parcursul celor două manșe.

Munca depusă pe tot parcursul sezonului este foarte mare, la fel ca și munca copiilor. Este un pas foarte mare pentru noi să ajungem pentru a doua oară în sferturile de finală dintr-o competiție europeană în doar trei ani. Asta arată că progresăm.

ADVERTISEMENT

Acum ne-am confruntat cu un adversar foarte experimentat în plan european, a jucat anul trecut în Liga Campionilor, prin urmare calificarea lor a fost ceva meritat din cele două jocuri”, a declarat antrenorul român la finalul meciului din Conference League.

ADVERTISEMENT