Sport

Răzvan Lucescu ia alături de el la PAOK un fost antrenor din SuperLiga? “Este o posibilitate! Cântăresc serios toate ofertele pe care le am”. Exclusiv

Răzvan Lucescu vrea să îl ia alături de el la PAOK pe Nae Constantin. Fostul antrenor al Petrolului ar urma să fie noul antrenor secund al lui Lucescu jr.
17.06.2023 | 19:22
Razvan Lucescu ia alaturi de el la PAOK un fost antrenor din SuperLiga Este o posibilitate Cantaresc serios toate ofertele pe care le am Exclusiv
Nae Constantin şi Cristiano Bergodi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu mai are un an de contract la PAOK Salonic. În stagiunea precedentă, echipa românului a încheiat pe locul patru în campionat şi a jucat finala Cupei Greciei, pierdută în faţa celor de la AEK Atena, scor 0-2.

Răzvan Lucescu ia alături de el la PAOK un fost antrenor din SuperLiga? Nicolae Constantin, dorit ca “secund”

Din informaţiile FANATIK, Răzvan Lucescu vrea să ia alături de el în Grecia un fost antrenor din SuperLiga. Alegerea lui Luce jr. este Nicolae Constantin, care ar urma să fie noul antrenor secund al lui PAOK.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mai colaborat în 2014, când Răzvan Lucescu a fost antrenor principal la Petrolul Ploieşti. Atunci, Nicolae Constantin a fost în staff, alături de actualul tehnician al “lupilor”, Florin Pârvu.

Fostul secund al lui Răzvan Lucescu de la PAOK, Cristiano Bacci, a decis să se întoarcă acasă, în Italia, după ce au lucrat mai mulţi ani împreună la mai multe echipe. Astfel, Luce Jr. este în căutarea unui nou “secund”.

ADVERTISEMENT
Răzvan Lucescu şi Nae Constantin, în perioada Petrolul. Sursa: sportpictures.eu
Răzvan Lucescu şi Nae Constantin, în perioada Petrolul. Sursa: sportpictures.eu

“Trebuie să cântăresc serios toate ofertele”

FANATIK l-a contactat pe Nicolae Constantin care a declarat că nu a luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul său şi în perioada următoare va cântări ofertele pe care le are şi va lua o decizie:

“Este adevărat că am avut o discuţie cu Răzvan Lucescu în acest sens şi este o posibilitate să merg acolo, dar deocamdată nu am decis nimic şi nu aş vrea să vorbesc prea mult.

ADVERTISEMENT

Trebuie să cântăresc serios toate ofertele. Am mai multe discuţii şi ca antrenor principal şi ca antrenor secund, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla”, a spus Nicolae Constantin pentru FANATIK.

Nae Constantin, liber de contract după despărţirea de Petrolul!

Răzvan Lucescu a revenit la PAOK Salonic în 2021 după ce a mai condus echipa elenă între 2017 şi 2019, an în care a reuşit să câştige şi titlul în Grecia, după o pauză de 34 de ani pentru “alb-negrii”.

ADVERTISEMENT

Nicolae Constantin este liber de contract după despărţirea de Petrolul Ploieşti, în luna februarie a acestui an. Sub comanda lui Constantin, “lupii” au revenit în SuperLiga, în 2022.

  • 2014 este anul în care Răzvan Lucescu şi Nicolae Constantin au colaborat la Petrolul
  • 197 este numărul de meciuri ale lui PAOK cu Răzvan Lucescu antrenor, în cele două mandate
ADVERTISEMENT