Fotbal international

Răzvan Lucescu nu a fost uitat în Grecia! A fost desemnat cel mai bun antrenor din istoria lui Xanthi

19.05.2020 | 15:57
Razvan Lucescu nu a fost uitat in Grecia A fost desemnat cel mai bun antrenor din istoria lui Xanthi
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a lăsat o amprentă imensă în fotbalul din Grecia, iar performanțele sale nu au rămas uitate, acesta fiind desemnat cel mai bun antrenor din istoria lui Xanthi, formație pe care a antrenat-o înainte de a o prelua pe PAOK.

Răzvan Lucescu, desemnat cel mai bun antrenor din istoria lui Xanthi

Răzvan Lucescu a rămas în amintirea fanilor lui Xanthi și a fost desemnat cel mai bun antrenor din istoria formației elene. Tehnicianul român a fost pe banca tehnică a echipei între anii 2014 și 2017, reușind să joace o finală de Cupă.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost parcursul pentru care șefii lui PAOK să-l aducă la echipă, iar Lucescu nu a dezamăgit și a reușit să câștige două Cupe ale Greciei și un campionat, după care a plecat la Al Hilal, unde a cucerit Cupa Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu a fost desemnat cel mai bun antrenor din istoria lui Xanthi. Sursă foto: sportsaddict.gr
Răzvan Lucescu a fost desemnat cel mai bun antrenor din istoria lui Xanthi. Sursă foto: sportsaddict.gr

Răzvan Lucescu a vorbit despre măsurile pe care Al Hilal le-a luat împotriva pandemiei de coronavirus

Răzvan Lucescu a vorbit despre măsurile pe care Al Hilal le-a luat împotriva pandemiei de coronavirus:„Este ca o vacanță forțată pentru că eu nu am avut posibilitatea să mă relaxez. Am suferit și o operație.

ADVERTISEMENT

N-am avut timp de vacanță după trecerea la PAOK în Arabia Saudită. M-a frământat mult plecarea mea din Grecia, nu mai aveam comunicarea bună cu patronatul de acolo. Am venit repede aici, dar am avut o presiune imensă de a câștiga trofee aici”.

„Am visat vacanța din vară, doream să am vacanța asta. Avem în fiecare săptămână program pentru jucători, totul e sub control.

ADVERTISEMENT

Se lucrează individual foarte mult și jucătorilor le place. Avem și 7 jucători străini aici. Obiectivul nostru este ca jucătorii să nu ia kilograme și ca mintea lor să fie la fotbal și nu la alte lucruri.

Niciun jucător nu pleacă nicăieri din oraș, programul e restricționat aici. N-avem voie să ieșim decât dimineața. Eu sunt convins că va fi foarte dificil de trecut peste această perioadă.

ADVERTISEMENT

Există o mică probabilitate să începem campinatul și trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Răzvan Lucescu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT