Fotbal international

Răzvan Lucescu se califică în optimile Ligii Campionilor Asiei, deși Al Hilal a avut 27 de cazuri de coronavirus! Cum s-a desfășurat ultimul meci

20.09.2020 | 21:38
Razvan Lucescu se califica in optimile Ligii Campionilor Asiei desi Al Hilal a avut 27 de cazuri de coronavirus Cum sa desfasurat ultimul meci
ADVERTISEMENT

Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, a reușit un meci egal cu Shahr Khodrou, scor 0-0, în Liga Campionilor Asiei, Grupa B, și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

Ținâd cont de condițiile în care s-a desfășurat această partidă, Răzvan Lucescu a reușit o adevărată performanță, în fața ultimei clasate din grupă, deși a avut mari probleme de lot din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a acuzat starea lotului dinainte de meci și a cerut amânarea partidei cu zi pentru ca staff-ul medical să mai poată recupera din jucători, dar cererea sa nu a fost acceptată.

Răzvan Lucescu a avut doar 13 jucători valizi

Antrenorul român s-a chinuit să îngropească o formulă de joc și a avut doar 3 rezerve pe bancă, la fel cum pățit și FCSB în meciul cu Backa Topola:

ADVERTISEMENT

Al Hilal: Al Muaiouf – Alolayan, Jahfali, Jang, Kurdi – Al Dawsari, Kanno – Al Konaideri, Babhir, Al Bishi – Carrillo / Rezerve: Al Bishi, Al Jubaya, Mutairi. Lucescu a efectuat o singură modificare, având numai trei rezerve pe bancă: Al Bishi, Al-Mutairi și Jubaya.

Ultimul meci din grupă pentru Al Hilal, va avea loc pe 23 septembrie împotriva Shabab Al-Ahli (23 septembrie), în Qatar.

ADVERTISEMENT

După 2-1 cu Pakhtakor, pe 14 septembrie, alb-albaștrii au disputat joi seară și returul cu campioana Uzbekistanului. Au remizat, 0-0, și conduceau în clasamentul seriei, cu 10 puncte, trei în fața locului secund, Pakhtakor (7), și patru înaintea lui Shabab Al-Ahli, poziția a treia.

Răzvan Lucescu a avut și atunci probleme asemănătoare și s-a declarat mândru de jucătorii săi: ,,Ceea ce au făcut jucătorii în meciul cu Pakhtakor este incredibil, având în vedere circumstanțele prin care trece echipa în această perioadă”, a declarat Răzvan, când avea doar cinci fotbaliști bolnavi de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, fericit după titlul cu Al Hilal

Răzvan Lucescu este campion cu Al Hilal și speră că va putea câștiga și Liga Campionilor Asiei. Este al 8-lea trofeu în cariera de antrenor, cel care spune că încă are o mare foame de rezultate și de trofee. “Luce” jr. spune că va mai rămâne la Al Hilal și speră să se impună și în acest sezon din Liga Campionilor Asiei:

,,A fost o presiune foarte mare aici. Dacă n-am fi luat și titlul, lumea ar fi perceput altfel acea victorie din Champions League, ar fi prețuit-o, poate, mai puțin. Când o echipă concurează în două competiții importante, ea e obligată să-și împartă energia cumva.

Noi ne-am axat pe Champions, dar am căutat să nu neglijăm campionatul, să nu suferim mult în liga internă. Al-Nassr ne depășise în clasament, fiindcă ni se adunaseră etape de recuperat”.

Clasamentul grupei:

  1. Al Hilal – 11 puncte
  2. Pakhtakor – 7 puncte
  3. Al Ahli Dubai – 6 puncte
  4. Shahr Khodrou – 1 punct
ADVERTISEMENT