Fotbal international

Răzvan Marin a cerut să fie lăsat să plece de la Ajax: „Răspunsul a fost că nu se pune problema”

27.01.2020 | 16:18
Răzvan Marin a cerut să fie lăsat să plece de la Ajax: „Răspunsul a fost că nu se pune problema”
Răzvan Marin a jucat de 16 ori pentru Ajax. Sursă Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a intrat tot mai rar în vederile antrenorului lui Ajax în ultima perioadă, iar Petre Marin a declarat pentru Prosport că mijlocașul le-a cerut oficialilor clubului la care a ajuns în vară să fie lăsat să plece, dar s-a lovit de refuzul categoric al acestora.

Ajax nu îi lasă pe Răzvan Marin să plece

Răzvan Marin a fost transferat în vară de Ajax, după sezoane cu evoluții solide la Standard Liege, însă, după un început în care a fost constant în primul „11”, a primit tot mai puține șase din partea antrenorului Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

Petre Marin dezvăluie că Răzvan le-a cerut oficialilor olandezi să fie lăsat să plece, însă a fost refuzat categoric, fiind pe lista jucătorilor pe care Ajax se bazează în a doua parte a sezonului.

Cei de la Ajax nu vor sub nici o formă să-l lase să plece. Și antrenorul i-a transmis că face parte din categoria jucătorilor ce nu pot fi împrumutați. Cu moralul este bine. A vorbit și cu Overmars și cu antrenorul și ambii i-au zis că au încredere în el.

ADVERTISEMENT

Până acum au fost oferte de împrumut până în vară, cu opțiune de cumpărare. Iar Ajax le-a refuzat pe toate. Nu știu ce vor face dacă vine direct o ofertă de cumpărare definitivă acum, dar cine vine să dea 15-20 de milioane dacă vede că Răzvan nu joacă mai mult? Eu cred că indiferent de ofertă, nu-l vor lăsa să plece.

Sunt puțin ciudați oamenii, pentru că și antrenorul l-a chemat de vreo trei ori să discute înainte să semneze, a făcut planuri cu el. Iar la ultima discuție avută cu tehnicianul Răzvan le-a zis: ‘Lăsați-mă să plec!’ și răspunsul a fost că nici nu se pune problema”, a declarat Petre Marin.

Prezența la Jocurile Olimpice, pusă sub semnul întrebării

Răzvan Marin nu a participat la Campionatul European U21 din vara anului trecut, pentru că nu a fost lăsat de Ajax, iar acum prezența mijlocașului la Jocurile Olimpice de la Tokyo este pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Petre Marin declară, totuși, că Răzvan ar putea să nu mai facă parte din lotul lui Ajax în vară.

La Jocurile Olimpice cine știe dacă va mai fi la Ajax și să nu-l lase. Că dacă mai persistă situația asta, cine știe la vară ce va fi. Și anul trecut supărarea lui a fost că nu a putut merge la tineret, la Euro”, susține fostul fotbalist.

De la transferul în Olanda, Răzvan Marin a bifat 16 apariții pentru Ajax în toate competițiile, reușind să ofere două pase de gol.

ADVERTISEMENT
  • 12.500.000 de euro a plătit Ajax pentru transferul lui Răzvan Marin
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri