Sport

Răzvan Marin își cere scuze pentru ieșirea nervoasă de la finalul meciului cu Macedonia: „Declarație nefericită”

Mijlocașul lui Cagliari regretă declarația „nefericită” făcută la finalul meciului cu Macedonia de Nord. I-a prezentat public scuze selecționerului Mirel Rădoi.
12.09.2021 | 15:14
Razvan Marin isi cere scuze pentru iesirea nervoasa de la finalul meciului cu Macedonia Declaratie nefericita
ADVERTISEMENT

Atacat din toate părțile pentru ieșirea nervoasă de la finalul meciului cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin își toarnă cenușă în cap. Într-un mesaj transmis prin intermediul rețelelor de socializare, acesta îi prezintă public scuze lui Mirel Rădoi și dă asigurări că va pune mereu „interesele grupului” mai presus de cele personale.

Imediat după meciul de la Skopje, încheiat cu o remiză albă care menține echipa națională pe locul al treilea în Grupa J, mijlocașul legitimat în Italia era nemulțumit atât de decizia selecționerului de a-l titulariza doar cu Liechtenstein, cât și de postul în care l-a folosit.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin bate în retragere după ieșirea nervoasă de la finalul meciului cu Macedonia de Nord

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara.

Simt că pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!”, a scris Răzvan Marin pe contul său de Facebook.

Mirel Rădoi, răspuns diplomat pentru mijlocașul lui Cagliari: „Trebuie să discut cu el”

Normal că nu sunt mulțumit să vin la echipa națională și să joc doar un meci, cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului și merg mai departe.

ADVERTISEMENT

Știam că o să fiu negativ, am și vaccinul făcut, am fost liniștit din acest punct de vedere. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniștit, să joc și pe poziția unde dau cel mai bun randament și apoi voi vedea. Nu se pune problema să renunț la națională, sunt încă tânăr”, spunea mijlocașul lui Cagliari la finalul meciului cu Macedonia de Nord.

Chestionat pe marginea subiectului, Mirel Rădoi a evitat să-și „urecheze” elevul pentru ieșirea nervoasă, dar i-a explicat, în schimb, de ce l-a folosit atât de puțin în cele trei meciuri din septembrie.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Răzvan? Părea sau este nemulțumit? Așa v-a spus dumneavoastră? Eu, dacă am o problemă cu un jucător, nu vin s-o discut în fața dumneavoastră. Întâi trebuie să discut cu el, apoi o să răspund.

Au fost anumite discuții, că de ce l-am ales pe Nedelcu în locul lui Răzvan Marin? Până la partida din Islanda eram acuzat că nu bag un mijlocaș defensiv și că îl prefer pe Marin.

Acum, când nu mai joacă Răzvan acolo, sunt acuzat că nu mai joacă Răzvan Marin. E simplu. Avem patru jucători pentru două poziții: Răzvan Marin, Cicâldău, Stanciu și Olaru”, a spus selecționerul.

ADVERTISEMENT