ADVERTISEMENT
Fotbal international

Răzvan Marin, motivul pentru care olandezii îl vor dat afară pe antrenorul lui Ajax: „Mi se pare de neînțeles ce s-a întâmplat”

Autor: Andrei Șchiopu | 27.02.2020 | 18:25
Răzvan Marin, motivul pentru care olandezii îl vor dat afară pe antrenorul lui Ajax: „Mi se pare de neînțeles ce s-a întâmplat”
Răzvan Marin. Sursă foto: hepta.ro

Olandezii sunt supărați pe Eric Ten Hag, antrenorul lui Ajax Amsterdam, pentru transferul lui Răzvan Marin, pe care îl consideră un eșec.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, motivul pentru care olandezii sunt supărați pe tehnicianul lui Ajax

Răzvan Marin, mijlocașul lui Ajax Amsterdam, este mărul discordiei între susținătorii lui Ajax Amsterdam și Erik Ten Hag, cel care a insistat pentru transferul românului de la Standard Liege.

Jurnalistul Mike Verweij de la publicatia De Telegraaf a fost vehement la adresa lui Răzvan Marin, pe care îl consideră un eșec în istoria „lăncierilor”: „Mi se pare de neînțeles ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

După două meciuri împotriva lui Standard Liege, Erik ten Hag a spus «Îl vreau cu adevărat pe Marin».

Dacă Overmars (n.red.- directorul lui Ajax) este înțelept, nu-l va mai lăsa niciodată pe Ten Hag să se bage în politica de transferuri. Să se ocupe de antrenorat și atât!”.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a jucat 16 meciuri pentru Ajax Amsterdam de când a fost transferat de la Standard Liege și a reușit să dea două pase de gol.

Răzvan Marin a avut oferte, dar nu a plecat în iarnă

Răzvan Marin a mărturisit că a avut oferte bune în iarnă pentru a pleca de la Ajax Amsterda, însă olandezii nu l-au lăsat să plece: Am avut multe oferte şi toate tentante. Au fost oferte bune şi pentru mine şi pentru Ajax.

ADVERTISEMENT

Dar am văzut că Ajax nu vrea să renunțe deloc la mine, iar această decizie am interpretat-o ca pe un compliment.

Dacă antrenorul ar fi crezut că nu sunt deloc valoros, Ajax mi-ar fi dat drumul să plec. De aceea, sper ca pe viitor să joc mai mult”.

ADVERTISEMENT
  • 12.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com
  • 23 de ani a împlinit Răzvan Marin pe 23 mai
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!