Răzvan Marin, vacanță de vis în Grecia alături de iubită și un star de la Ajax Amsterdam. Foto

Traian Terzian   
în Fotbal international
20/07/2020, 14:54
Răzvan Marin, vacanță de vis în Grecia alături de iubită și un star de la Ajax Amsterdam. Foto
Mijlocașul echipei Ajax Amsterdam, Răzvan Marin, petrece o vacanță de vis în Grecia alături de iubită și de un star al ”lăncierilor”. Sursă foto: Instagram Răzvan Marin

Mijlocașul echipei Ajax Amsterdam, Răzvan Marin, petrece o vacanță de vis în Grecia alături de iubită și de un star al ”lăncierilor”.

Internaționalul român va rămâne la campioana Olandei și în sezonul viitor, în ciuda faptului că nu a fost prea des folosit în ultima perioadă de antrenorul Erik ten Hag.

Răzvan Marin a fost inclus de olandezi într-un prim ”11” alcătuit din fotbaliști care au avut evoluții sub așteptări în acest sezon din Eredivisie.

Grecia, vacanța de vis a lui Răzvan Marin

Cu acctuala stagiune din Eredivisie încheiată prematur din cauza pandemiei de coronavirus, Răzvan Marin a ales să meargă într-o vacanță de vis alături de iubita sa. Cei doi au fost însoțiți de un alt star al ”lăncierilor”, Donny van de Beek, și de partenera acestuia.

Cei patru au ales să ca destinație Grecia și s-au dus pe insula Mykonos. ”Cineva se bucură de vacanța lui”, a fost mesajul postat de Donny van de Beek, pe Instagram, la care a atașat un scurt clip cu Răzvan Marin pe plajă. Replica românului a venit rapid: ”Ne bucurăm împreună!”.

Apoi, iubita internaționalului român a urcat și ea mai multe fotografii pe rețelele de socializare din vacanța în Grecia. Partenera lui Donny van de Beek e Estelle Bergkamp, fiica fostului mare atacant de la Arsenal, care antrenează acum echipa U21 a celor de la Almere City.

Răzvan Marin vacanță Grecia 1

Răzvan Marin vacanță Grecia 2

Starul de 23 de ani al ccelor de la Ajax Amsterdam are parte de o vară fierbinte. Două dintre cele mai puternice cluburi din Europa, Real Madrid și Manchester United, se luptă pentru transferul său. Van de Beek este cotat 44 de milioane de euro, dar olandezii vor cu 10 milioane mai mult.

Răzvan Marin a fost transferat în vara anului 2019 de Ajax pentru 12.500.000 de euro, după doi ani și jumătate în care reușise să impresioneze la Standard Liege. El a fost văzut drept un înlocuitor perfect pentru Frenkie de Jong, vândut la Barcelona în schimbul a 75.000.000 de euro, datorită poziției acoperite în teren și a stilului de joc.

Internaționalul român a declarat în iarnă că a avut oferte foarte bune de la diverse cluburi, însă nu a plecat de la Ajax, pentru că olandezii nu l-au lăsat, iar el a luat vorbele șefilor ca pe un compliment.

Închide ×