Sport

Răzvan Oaidă, eliminat în Rapid – Farul! Fault inexplicabil comis de mijlocaş

Rapid este aproape de o înfrângere şoc cu Farul Constanţa, în primul meci din play-off. Răzvan Oaidă a fost eliminat după un fault inexplicabil.
15.03.2024 | 22:18
Razvan Oaida eliminat in Rapid  Farul Fault inexplicabil comis de mijlocas
Răzvan Oaidă, eliminat în Rapid - Farul! Fault inexplicabil comis de mijlocaş. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La mai puţin de o săptămână după victoria superbă împotriva FCSB-ului, sunt ape tulburi în Giuleşti. Dosarul de arme şi muniţii în care Daniel Niculae a fost audiat şi liderul de galerie Liviu Ungurean a fost reţinut timp de 30 de zile, afectează şi jocul echipei.

Răzvan Oaidă, eliminat în Rapid – Farul! Fault inexplicabil comis de mijlocaş

Farul Constanţa este aproape de un succes important în Giuleşti. Echipa lui Gică Hagi a marcat de două ori prin Louis Munteanu şi a readus vulcanicul stadion la tăcere, chiar în primul meci de play-off.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din minutul 67, Rapid joacă în inferioritate numerică. Răzvan Oaidă a făcut un fault inexplicabil la Mihai Popescu şi a văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat de arbitrul George Găman.

Oaidă a fost singurul om al lui Bergodi avertizat. El a văzut primul cartonaş galben în minutul 50. 17 minute mai târziu, mijlocaşul a comis un fault inexplicabil, având în vedere că era deja expus unei eliminări.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul l-a călcat pe Mihai Popescu, cel care a plecat într-o incursiune spre jumătatea adversă. Găman nu a stat la discuţii şi l-a eliminat pe mijlocaş, iar misiunea Rapidului de a reveni în joc devenea şi mai dificilă.

Cristiano Bergodi i-a atenţionat degeaba pe jucători!

De ce s-a temut Cristiano Bergodi nu a scăpat. Antrenorul i-a atenţionat pe elevii săi că trebuie să întoarcă pagina după euforia victoriei cu FCSB, dar Rapidul a fost o umbră în primul meci de play-off:

ADVERTISEMENT

”E un meci dificil ca de obicei, în play-off, meciurile au mai multă intensitate, vom vedea mâine ce se întâmplă. Cred că majoritatea suporterilor vor fi pe stadion, am văzut care sunt sectoarele închise.

E normal că primele zile victoria cu FCSB ne-a dat o stare de euforie, dar apoi trebuie să dăm pagina și nu trebuie să ne mai gândim la meciul cu FCSB”, a spus Bergodi înaintea meciului.

ADVERTISEMENT

Farul se înscrie cu acest succes în lupta pentru podium. Gheorghe Hagi atenţiona înainte de startul play-off-ului că echipa sa vrea să prindă un loc în cupele europene.

ADVERTISEMENT