Sport

Gică Hagi l-a pus la punct pe Grameni înainte de Rapid – Farul: ”Numai cu spiritul ăsta trebuie să te duci”

Gică Hagi s-a arătat deranjat de declarațiile făcute de Constantin Grameni înainte de meciul Rapid - Farul și i-a dat o replică acidă jucătorului său.
13.03.2024 | 21:29
Gica Hagi la pus la punct pe Grameni inainte de Rapid  Farul Numai cu spiritul asta trebuie sa te duci
Gică Hagi s-a arătat deranjat de declarațiile făcute de Constantin Grameni înainte de meciul Rapid - Farul și i-a dat o replică acidă jucătorului său. Sursă foto: farulconstanta.com
ADVERTISEMENT

Mijlocașul ”marinarilor” a spus că jucătorilor constănțeni le va fi greu să îi dea gol lui Marian Aioani, fostul lor coechipier ajuns între timp în Giulești, deoarece acesta îi cunoaște foarte bine.

Gică Hagi, replică pentru Grameni înainte de Rapid – Farul

Cuvintele lui Constantin Grameni nu i-au picat deloc bine lui Gică Hagi, care a reacționat vehement în conferința de presă premergătoare partidei Rapid – Farul, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”A zis Grameni, nu am zis eu. E părerea lui. Părerea mea e că trebuie să marcăm goluri. Dacă vrei să câștigi trebuie să marchezi goluri. Numai cu spiritul ăsta trebuie să te duci acolo. Nu te duci doar ca să faci act de prezență, te duci să marchezi.

Altfel, nu ai ce să faci cu rezultatul, plus că noi avem nevoie de victorie. Chiar dacă trebuie să avem echilibru între atac și apărare, trebuie să știm să atacăm, dar și să ne apărăm foarte bine. Rapid este o echipă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Despre aceste lucruri trebuie să vorbim, asta trebuie să facem, dacă vrem să vorbim de fotbal. Pentru că așa, mulți știu, se fac că știu, dar puțini se pricep”, a declarat revoltat Gică Hagi.

Hagi, îngândurat după victoria Rapidului cu FCSB

”Regele” a încercat să minimizeze faptul că Farul nu a învins Rapidul în acest sezon și a anunțat că speră ca acest lucru să se întâmple la întâlnirea programată vineri, 15 martie, de la ora 20:30. El a dezvăluit că obiectivul echipei sale în acest play-off este să se claseze pe un loc care să-i permită să joace în cupele europene.

ADVERTISEMENT

”Suntem o echipă care anul trecut a ieșit campioană. O echipă care știe fotbal. Obiectivul nostru e să încercăm să intrăm în cupele europene. Accidentați… acolo continuăm cum am început din vară. Cu foarte mulți. În fiecare săptămână, câte 5-6.

I-am bătut anul trecut pe Rapid. Ce a fost, a fost. Nu vorbiți de ce-i în spate, că dacă vorbiți de ce-i în spate, vorbesc ce am făcut noi anul trecut. Practic, n-are rost să vorbim de istorie. A bătut FCSB-ul 4-0. Deci, practic, au marcat goluri multe și n-au luat goluri.

ADVERTISEMENT

Meciurile de fotbal sunt cu suporteri. Indiferent de orice. În teren e un spectacol. Și la spectacol trebuie să fie plin. Altfel jucăm ca-n pandemie, ce să facem? E total aiurea. Să fie stadioane și să fie pline. Cum era…ca pe timpul meu”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT