Sport

Louis Munteanu, gol de generic în Giuleşti! Omul dorit de Rapid în vară a centrat perfect

Louis Munteanu a făcut linişte în Giuleşti. Atacantul Farului a deschis scorul după o centrare perfectă a lui Grameni, dorit în vară de Rapid.
15.03.2024 | 21:20
Louis Munteanu gol de generic in Giulesti Omul dorit de Rapid in vara a centrat perfect
Louis Munteanu, gol de generic în Giuleşti! Omul dorit de Rapid în vară a centrat perfect. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid joacă împotriva Farului Constanţa, în primul meci al sezonului în play-off. Cu o zi înainte de meci, giuleştenii au fost loviţi de un scandal de proporţii, preşedintele Daniel Niculae fiind anchetat, iar liderul de galeriei, reţinut pentru 30 de zile, într-un dosar despre arme şi muniţii.

Louis Munteanu, gol de generic în Giuleşti! Omul dorit de Rapid în vară a centrat perfect

Iar Rapidul pare a acuza şocul acestui scandal şi pe teren. Într-un Giuleşti mai puţin fierbinte ca de obicei, Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 23. Atacantul şi-a arătat clasa şi l-a executat pe fostul său coleg, Aioani.

ADVERTISEMENT

De remarcat este şi centrarea lui Constantin Grameni. Mijlocaşul a trimis în centrul careului, de unde atacantul împrumutat de la Fiorentina a reluat din voleu, fără nicio şansă pentru portarul Rapidului.

Giuleştenii au acuzat şocul şi doar 10 minute mai târziu Ionuţ Vînă a scăpat singur cu Aioani, dar jucătorul Farului s-a încurcat în propriul dribling şi portarul giuleştenilor a reuşit să reţină balonul.

ADVERTISEMENT

Grameni, dorit de Rapid! Şucu a pus 1 milion de euro pe masă

Constantin Grameni este unul dintre jucătorii doriţi de Rapid vara trecută. Conform informaţiilor FANATIK, Dan Şucu a pus pe masă 1 milion de euro pentru transferul mijlocaşului lui Hagi.

Dar, oficialii Farului Constanţa au cerut mai mulţi bani pentru mijlocaş, iar mutarea nu s-a mai realizat. Gică Popescu declara la momentul respectiv că nici FCSB nu îşi permite să cumpere:

ADVERTISEMENT

„Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din SuperLiga. Vindem scump. Nici FCSB nu poate!”, a spus “Baciul”.

Farul a prins in extremis play-off-ul!

Farul Constanţa a prins in extremis play-off-ul. “Marinarii” au remizat cu FC Botoşani, scor 0-0, dar a profitat de jocul rezultatelor şi a rămas pe loc de play-off. De acolo a ieşit U Cluj, care a remizat la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a declarat înainte de startul play-off-ului că merge să ia puncte în Giuleşti, obiectivul echipei sale fiind un loc pe podium, care să îi ducă în cupele europene.

ADVERTISEMENT