Fotbal intern

Răzvan Oaidă se gândește la titlu după dubla din FCSB – Craiova 4-1: ”Am reintrat în luptă”

08.03.2020 | 23:19
Razvan Oaida se gandeste la titlu dupa dubla din FCSB  Craiova 41 Am reintrat in lupta
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Răzvan Oaidă se gândește la titlu după dubla reușită în meciul FCSB – Universitatea Craiova 4-1, din etapa a doua din play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,42 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă se gândește la titlu după dubla din FCSB – Craiova 4-1: ”Ne batem cu CFR”

”Nu credeam că vom marca patru goluri. Cert e că am făcut un meci extraordinar în această seară. Am fost agresivi, determinați, iar asta s-a văzut pe tabelă. Aveam nevoie de încredere, ne bucurăm de victorie”, a declarat eroul ”roș-albaștrilor”.

”Cu siguranță, și eu aveam nevoie de aceste goluri. Mă bucur că am marcat, sunt fericit. E important meciul cu CFR în lupta pentru titlu. Am reintrat în luptă. Ne batem cu CFR”, a spus Răzvan Oiadă despre lupta la titlu după meciul FCSB – Craiova 4-1.

ADVERTISEMENT

”Va ieși bine cu CFR”

”Ei au o echipă bună, cu jucători cu experiență. Dar va ieși bine, dacă vom aborda meciul cu ei ca pe cel din seara asta. Azi ne-am mobilizat bine și cred că asta ar trebui să facem la fiecare meci”, a încheiat Oaidă.

FCSB a învins Universitatea Craiova, scor 4-1, în etapa a doua din play-off, și a urcat pe locul secund în clasament, la egalitate cu oltenii și la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Vintilă, entuziast după victoria în fața Craiovei

Bogdan Vintilă a remarcat evoluția solidă reușită de fotbaliștii săi și a declarat că victoria de pe Arena Națională este esențială, din punct de vedere mental, înaintea unui alt meci dificil, cu CFR Cluj duminica viitoare.

Tehnicianul consideră că organizarea tactică a făcut diferența în meciul cu Universitatea Craiova. Antrenorul de la FCSB a declarat că „roș-albaștrii” au dominat și în precendetele partide, dar singurul element care a dus la rezultatele sub așteptări a fost lipsa de eficiență din fața porții.

ADVERTISEMENT

Olaru are fractură de pomete

Căpitanul Florin Tănase simte cum titlu e tot mai aproape, însă recunoaște că o victorie în Gruia, etapa viitoare, e vitală. Atacantul consideră că FCSB poate marca patru goluri și la întâlnirea cu CFR Cluj.

Mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, a fost lovit dur de Luis Nițu într-un duel aerian în startul meciului cu Universitatea Craiova. Jucătorul a fost transportat cu ambulanța la spital unde s-a constatat că a suferit o fractură de pomete.

ADVERTISEMENT