Fotbal intern

Răzvan Raț și-a pus la dispoziție hotelul ca centru de carantină: „Pur şi simplu a dorit să întindă o mână acestor oameni”

26.03.2020 | 17:38
Razvan Rat sia pus la dispozitie hotelul ca centru de carantina Pur si simplu a dorit sa intinda o mana acestor oameni
ADVERTISEMENT

Răzvan Raț, fostul internațional român, a venit în ajutorul medicilor și a hotărât să-și transforme hotelul în centru de carantină pentru lupta cu epidemia de coronavirus.

Răzvan Raț și-a pus la dispoziție hotelul ca centru de carantină

Răzvan Raț a făcut un gest frumos pentru a combate epidemia de coronavirus și a transformat hotelul Zytto, construit la intrarea în municipiul Slatina, ca centru de carantină.

ADVERTISEMENT

Tatăl fostului fotbalist Răzvan Raţ, care se ocupă de administrarea afacerii, a declarat că autoritățile nu i-au impus fiului său să pună la dispoziție hotelul, deși este conștient că în cazul în care situația din România degenerează se poate ajunge și la astfel de scenarii.

„Răzvan şi-a dat acordul, pur şi simplu a dorit să întindă o mână acestor oameni, care au stat, din câte spun, în carantină şi acolo.

ADVERTISEMENT

Vorbim cu ei prin uşă, nu avem contact direct. Angajaţii noştri au echipamente de protecţie, gunoiul este preluat de către o firmă specializată, îl colectăm separat, firma vine de două ori pe săptămână“, a declarat Ion Raţ.

„Hotelul are 23 camere, în total 50 locuri disponibile. Într-un apartament sunt cazaţi deja şase membri ai aceleiaşi familii”, a mai spus tatăl fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a făcut un gest asemănător

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a făcut un gest impresionant pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului, punând la dispoziție pe gratis camere în hotelul pe care îl deține.

„Consider că în astfel de momente grele pentru țară trebuie să facem tot ce putem pentru a ajuta.

ADVERTISEMENT

„Sper ca tot mai mulți oameni de afaceri cu posibilități să strângă rândurile și să ajute pe cât posibil pentru a trece mai ușor peste momentele dificile prin care trecem”, a spus Ionuț Negoiță, care a primit mulțumiri și de la Gabriela Firea, primarul capitalei.

  • 46 de ani a împlinit Ionuț Negoiță pe 30 ianuarie
ADVERTISEMENT