Life

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce urare specială i-a făcut iubita, Daliana Răducan

Răzvan Simion își sărbătorește ziua de naștere alături de partenera de viață. Mesajul emoționant transmis de Daliana Răducan pe rețelele de socializare, direct din vacanță.
08.08.2022 | 16:34
Razvan Simion a implinit 42 de ani Ce urare speciala ia facut iubita Daliana Raducan
Răzvan Simion a făcut 42 de ani. Mesajul emoționant transmis de iubita sa, Daliana Răducan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator a împlinit 42 de ani, zi pe care o desfășoară departe de România. Vedeta de la Antena 1 a primit cu această ocazie și o urare specială de la femeia cu care formează un cuplu de peste doi ani.

Răzvan Simion a făcut 42 de ani. Mesajul emoționant transmis de iubita sa, Daliana Răducan

Răzvan Simion a făcut 42 de ani, în data de 8 august. Moderatorul își sărbătorește ziua de naștere în Marrakech, un oraș superb din Maroc, de unde a postat mai multe imagini și filmări. Una dintre poze este alături de iubita sa, Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT

Fostul designer al emisiunii Visuri la cheie a transmis un mesaj emoționant pentru vedeta de la Antena 1. Bruneta l-a surprins cu un tort aniversar, șampanie și petale de trandafiri încă de la primele ore ale dimineții.

Îmbrăcat într-un halat alb, Răzvan Simion nu s-a sfiit să le arate fanilor din social media surpriza de care a avut parte de ziua de naștere. Întregul moment s-a desfășurat în camera de hotel, care are o priveliște spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”, este postarea făcută de Daliana Răducan, pe Instagram, alături de o fotografie cu prezentatorul de la Neatza.

Răzvan Simion și iubita, în Maroc
Răzvan Simion și iubita, în Maroc. Prezentatorul face 42 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță în Maroc

Răzvan Simion și Daliana Răducan adoră să călătorească în străinătate și de fiecare dată când au timp liber zboară spre o altă destinație. Călătoriile sunt o investiție majoră pentru vedetă, care acum se bucură de sejurul din Maroc.

ADVERTISEMENT

Anul trecut moderatorul de la X Factor și-a sărbătorit ziua de naștere pe Insulele Seychelles, în acea perioadă fiind distribuite în online mai multe imagini cu partenera sa de viață cu care se vede mergând spre altar.

Concret, nunta nu este scoasă din calcul pentru renumitul prezentator TV, așa cum se întâmplă și cu venirea pe lume a unui copil. Răzvan Simion are o fată și un băiat din mariajul cu fosta soție, Diana Simion.

ADVERTISEMENT

Iancu și Tudor locuiesc împreună cu mama lor la Timișoara și au o relație foarte bună și cu actuala iubită a vedetei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT