Life

Răzvan Simion, probleme cu legea. “Matinalul” a fost dat în judecată și executat silit!

11.07.2020 | 15:48
Razvan Simion probleme cu legea Matinalul a fost dat in judecata si executat silit
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a fost dat în judecată pentru că nu și-a plătit lumina și a acumulat restanțe mari la întreținere. Este vorba de apartamentul în care a locuit cu fosta soție, Diana.

După despărțirea de fosta soție, în urma partajului, apartamentul i-a rămas vedetei. Numai că, aceasta se pare că nu și-a achitat la timp facturile de curent și a fost dat în judecată de către compania ENEL Energie Muntenia.

ADVERTISEMENT

În dosarul înregistrat pe 28 octombrie 2019, la Judecătoria Sectorului 6, ENEL a figurat drept creditor, iar Răzvan Simion a fost debitor, obiectul procesului fiind executare silită, scrie wowbiz.ro.

Răzvan Simion, executat silit pentru să nu și-a plătit lumina

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu Sentinţa civilă nr. 7775 din data de 27.11.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu menţionat mai sus, prin toate modalităţile prevăzute de lege.

Urmărirea se încuviinţează pentru suma ce rezultă din titlu executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac. Pronuntat prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 31.10.2019.”, se arată în hotărârea judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, în 2018, Răzvan Simion si fosta lui sotie, Diana, au fost dați în judecată de asociația de proprietari din blocul în care au locuit în timpul mariajului, din cauza datoriilor acumulate la întreținere.

“Răzvan Simion și soția lui, Diana, apar drept co-proprietari pe listele asociației de proprietari a unui bloc din Drumul Taberei.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii iunie, vecinii matinalului i-au dat pe cei doi în judecata pentru restante la intretinere. Actiunea a fost depusă la Judecatoria Sectorului 6, însă primul termen nu a fost încă fixat. Răzvan și Diana Simion vor fi citați în calitate de pârâți”, a relatat WOWbiz.ro.

După divorț, însă, doar Răzvan Simion a fost pârât, pentru că, în urma partajului, el a rămas cu apartamentul, în timp ce Dianei i s-a cuvenit casa din Corbeanca.  “În 2016, în momentul în care am divorțat, am făcut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu soț.

La vremea respectivă, eu am renunțat la partea mea de proprietate pe acea locuință în favoarea lui! Ce să vă spun, era achitat totul la zi, și impozite și întreținere și facturi. Altfel NU se putea face partajul!”, a declarat Diana la acea vreme.

ADVERTISEMENT