Life

Răzvan Simion și-a pus fanii pe gânduri. Ce a anunțat în direct, la TV: ”Vreau să mă opresc o perioadă”

Răzvan Simion a dat de gândit fanilor, în direct, la TV. Prezentatorul a făcut un anunț care i-a uimit. La ce vrea să pună capăt.
28.04.2023 | 14:59
Razvan Simion sia pus fanii pe ganduri Ce a anuntat in direct la TV Vreau sa ma opresc o perioada
Ce anunț a făcut Răzvan Simion. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion (42 ani) a stârnit emoții fanilor, în ediția de vineri dimineață a emisiunii sale de pe Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Prezentatorul a făcut un anunț care a dat de gândit celor de acasă și l-a rostit cu multă sinceritate.

Anunțul făcut de Răzvan Simion la TV, vineri, 28 aprilie

Răzvan Simion este de 15 ani moderator la Antena 1. Alături de bunul său prieten, Dani Oțil, prezintă una dintre cele mai de succes emisiuni din țară, care le poartă numele. De-a lungul carierei lor s-au confruntat cu o serie de zvonuri, care nu au fost confirmate de ei.

ADVERTISEMENT

De exemplu, se vehiculează de mai mult timp faptul că Răzvan Simion și-ar pregăti plecarea din televiziune și că s-ar reprofila în urma acestui demers. Vineri dimineață, 28 aprilie, părea că va da o veste în acest sens telespectatorilor, chiar în direct.

Răvan Simion și-a început foarte serios un anunț, părând foarte dramatic. În cele din urmă, a precizat că vrea să renunțe la un ”viciu”, care îi ia foarte mult din timp și despre care crede că nu-l va aduce pe calea cea bună. Este vorba de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Tik-Tok-ul nu este pe placul jurnalistului TV, mărturisind că are în plan să ”facă un detox” de la el, pentru a-și dedica mai mult timp lecturii, scris și citit. Duminica trecută, Răzvan Simion a petrecut câteva ore bune pe aplicația care face furori în țară și la nivel mondial.

”Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, că duminică am terminat Tik-Tok-ul de două ori. Am așa o panică când trec de jumătate de Tik-Tok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți”, a spus Răzvan Simion în timpul emisiunii sale.

ADVERTISEMENT

Are în plan Răzvan Simion să se retragă din TV?

Dincolo de zvonuri, totuși Răzvan Simion nu exclude ideea de a părăsi profesia care l-a consacrat, dar nu este un obiect prezent. Recunoaște, de altfel, că sunt multe momente în care se simte epuizat după filmări, care nu înseamnă doar aparițiile pe sticlă. În spate este o muncă amplă, care nu este văzută și de către cei de acasă.

”Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. (…) Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia (…)”, a spus Răzvan Simion pentru Click.

ADVERTISEMENT

În plan sentimental, Răzvan Simion este de doi ani împreună cu Daliana Răducan, de profesie designer de interior și arhitect. Pe aceasta a cunoscut-o după ce s-a despărțit de Lidia Buble, alături de care a format un cuplu timp de cinci ani. Înainte de Lidia Buble, moderatorul a fost căsătorit cu Diana Simion, de care a divorțat în 2015.

ADVERTISEMENT