Life
notix pixel id

Răzvan Simion și Daliana Răducan au strălucit la botezul băiatului lui Dani Oțil. Cum s-au îmbrăcat

Răzvan Simion și Daliana Răducan nu au lipsit de creștinarea lui Luca Tiago, băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu.
25.10.2021 | 10:59
Răzvan Simion și Daliana Răducan au strălucit la botezul băiatului lui Dani Oțil. Cum s-au îmbrăcat
Răzvan Simion și Daliana Răducan au stălucit la botezul băiatului lui Dani Oțil. Cum s-au îmbrăcat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 și partenera sa de viață au strălucit la botezul micuțului venit pe lume în luna septembrie. Evenimentul s-a desfășurat duminică, 24 octombrie 2021.

Matinalul și fostul designer de la „Visuri la cheie” au făcut furori la creștinarea lui Luca Tiago, unde s-au asortat inclusiv din punct de vedere vestimentar.

Răzvan Simion a optat pentru un costum închis la culoare, la fel și iubita sa, Daliana Răducan, doar că în cazul ei ținuta a avut și câteva dungi albe.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan, în atenția fanilor la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au ales

Frumoasa brunetă este adepta costumelor, după cum se poate observa din imaginile în care a apărut în ultima vreme. A mers pe aceeași „rețetă” și la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

La momentul respectiv Daliana Răducan a ales un costum de un alb imaculat, în timp ce moderatorul de la Neatza a îmbrăcat un costum bej cu o cămașă neagră.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Pro TV se bucură de intimitate și nu dorește să fie persoană publică, dar uneori nu se poate abține și mai dă din casă.

Revenind la evenimentul din weekend cea care a împărtășit cu fanii imaginea a fost chiar Daliana Răducan, care este extrem de fericită la brațul prezentatorului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Răzvan Simion, Daliana Răducan și Dani Oțil
Răzvan Simion și Daliana Răducan, la botezul fiului lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Răzvan Simion și Daliana Răducan, un cuplu care se completează

Răzvan Simion și partenera sa de viață se completează din toate punctele de vedere, povestea lor de dragoste desfășurându-se deja de un an.

Vedeta și actuala sa iubită se înțeleg excelent, dovadă că au ajuns să locuiască sub același acoperiș la scurt timp după ce au început relația amoroasă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cei doi au în plan să se căsătorească dacă totul decurge la fel de bine ca până acum și nu este exclusă nici venirea pe lume a unui copil.

„Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos. Copilul nu e un gând, e un fruct (zâmbește)”, a spus vedeta de la Antena 1 pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri