Life

Dani Oțil și Răzvan Simion și-au făcut planurile pentru momentul în care se vor pensiona. “Vom sta împreună la azil”

Cei doi prezentatori de la Neatza cu Răzvan și Dani sunt mereu puși pe glume. De data aceasta, Dani Oțil și-a anunțat colegul că a făcut toate planurile pentru momentul în care se vor pensiona.
14.10.2021 | 13:04
Dani Otil si Razvan Simion siau facut planurile pentru momentul in care se vor pensiona Vom sta impreuna la azil
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Răzvan Simion găsesc mereu momente să glumească în emisiunea pe care o fac.

De la o discuție despre copii au ajuns să vorbească despre momentul în care se vor pensiona.

Dani Oțil și-a anunțat colegul să stea liniștit pentru că nu se vor despărți nici măcar la bătrânețe.

Dani Oțil și Răzvan Simion și-au făcut planurile pentru momentul în care se vor pensiona. “Vom sta împreună la azil”

De când a devenit tătic, Dani Oțil povestește tot felul de lucruri amuzante despre fiu său. Prezentatorul Tv a povestit ce se întâmplă de fiecare dată când îi face baie micuțului. Cu această ocazie l-a anunțat pe Răzvan Simion că și-ar dori ca ei doi să-și petreacă timpul împreună și după ce se vor pensiona.

ADVERTISEMENT

“Mi-a zis doamna doctor că bebelușul poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă. Până la barbă mă ia.

Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă.

ADVERTISEMENT

Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Oțil, pregătit pentru toate etapele din viața fiului său

Prezentatorul postează foarte des imagini cu fiul său și le împărtășește fanilor tot ce face. Aceștia i-au transmis că este mult mai frumos de când a devenit tată.

ADVERTISEMENT

Oțil a dezvăluit că se pregătește deja pentru momentul în care va merge să-și ia fiul de la grădiniță, pentru că atunci ar putea să fie și mai sexy.

“Mi s-a zis că sunt mult mișto de când am bebeluș, chiar dacă arăt la fel. Am înțeles că atunci când mă voi duce să-l iau de la grădiniță, voi fi și mai sexy. Deci mi-am pregătit niște ținute…

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu în cea mai bună perioadă a lui vestimentară va fi lapte praf”, a declarat Dani, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT