Sport

Răzvan Zăvăleanu, anunț ferm despre viitorul lui Dinamo! Ce se întâmplă cu Mircea Rednic și jucătorii. Exclusiv

Academica Clinceni - Dinamo 1-0 este rezultatul care a tulburat și mai mult apele în Ștefan cel Mare. Răzvan Zăvăleanu face un anunț important, în plin război între Mircea Rednic și unii dintre jucători.
04.12.2021 | 14:43
Razvan Zavaleanu anunt ferm despre viitorul lui Dinamo Ce se intampla cu Mircea Rednic si jucatorii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a răbufnit după înfrângerea de la Giurgiu, cu Academica Clinceni, iar apoi a fost cât se poate de tranșant în ședința cu conducerea clubului, așa cum a anunțat FANATIK. “Ori ei, ori eu”, a fost mesajul lui Rednic, care este gata să îi pedepsească pe unii dintre greii vestiarului.

Răzvan Zăvăleanu dă asigurări că Mircea Rednic va rămâne la Dinamo: “Nu mai este cazul de schimbări”

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, a făcut o clarificare importantă pentru FANATIK. Mircea Rednic are credit total din partea conducerii și nu se pune problema ca antrenorul să fie schimbat.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a discutat despre înlocuirea lui Mircea Rednic si nu cred ca mai este cazul de schimbări”, a punctat Răzvan Zăvăleanu în exclusivitate pentru FANATIK.

Același mesaj l-a primit și Mircea Rednic din partea conducerii la ședința de după înfrângerea cu Academica Clinceni. Antrenorul are mână liberă să ia măsuri împotriva jucătorilor care au atitudinea nepotrivită și nu se ridică la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic vrea să ia măsuri drastice cu trei dintre greii din vestiarul lui Dinamo: Sorescu, Torje și Filip

Primii vizați de Mircea Rednic sunt chiar trei dintre greii vestiarului: Gabriel Torje, Deian Sorescu și Steliano Filip. Mircea Rednic este deranjat de atitudinea pe care cei trei o au în ultima perioadă.

“Trebuie să rezist, că nu am venit ca să plec. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, dar acum a venit și rândul unora să plece. De ce să tot plece antrenorii?”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic consideră că Steliano, Sorescu și Torje au provocat foarte multe “bisericuțe” în vestiar și chiar îi suspectează că ar fi în fruntea unei revolte a unora dintre jucători.

Antrenamentul de luni a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Și DDB îl sprijină pe Rednic

Nu doar Răzvan Zăvăleanu și-a exprimat susținerea pentru Mircea Rednic. Conducerea DDB este gata să îi fie alături antrenorului în toate deciziile pe care acesta le va lua în iarnă.

ADVERTISEMENT

Câțiva fani au vrut să participe la ședința de pregătire care trebuia să aibă loc astăzi, dar Mircea Rednic a decis să o anuleze din cauza condițiilor meteo. Au reușit să discute totuși cu unii dintre jucători.

“S-au dus niște suporteri, au găsit doar câțiva oameni acolo, care erau pentru recuperare. Au intrat într-o ședință, care a început la ora 11:00 și să vedem la ce jucători se renunță”, a declarat Alex Conovaru, membru în conducerea DDB, la Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT