Life

Reacția Adrianei Bahmuțeanu după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Dezvăluiri șocante: „Și pe mine m-a atacat…”

22.03.2021 | 16:32
Reactia Adrianei Bahmuteanu dupa ce Mirela Vaida a fost atacata in direct Dezvaluiri socante Si pe mine ma atacat
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a reacționat după ce Mirela Vaida a fost atacată în platoul de la „Acces direct” la începutul emisiunii de vineri, 19 martie 2021. Prezentatoarea TV nu și-a revenit din acest șoc, iar fosta soție a lui Silviu Prigoană este alături de ea. 

Șocată de ce i s-a întâmplat Mirelei Vaida, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cum a fost atacată într-o farmacie în urmă cu câțiva ani de un bărbat și a mărturisit că persoanele publice sunt adesea ținta acestor oameni.

ADVERTISEMENT

Vineri, Mirela Vaida a suferit un adevărat șoc după ce o femeie dezbrăcată a venit în platou cu o piatră, dorindu-și să o atace pe prezentatoare care, din fericire, s-a ferit la timp. Astăzi, vedeta de la Antena 1 a depus plângere împotriva atacatoarei pentru tentativă de omor.

Reacția Adrianei Bahmuțeanu după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct

Adriana Bahmuțeanu este alături de Mirela Vaida în aceste momente cumplite pentru ea. Vedeta a fost atacată în direct, la începutul emisiunii „Acces Direct”, atunci când o femeie care nu purta nicio haină a fost surprinsă de camerele de filmat.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și-a amintit de un episod similar trăit în urmă cu câțiva ani, atunci când un bărbat a atacat-o într-o farmacie. Din fericire, aceasta nu a pățit nimic la momentul respectiv.

„Din păcate aceasta este situația în România (…) Sunt pericol public (…) Îmi pare extrem de rău pentru ce i s-a întâmplat Mirelei Vaida, dar gândiți-vă că ținta lor, ei se uită la televizor și își pun tagetul pe câte o vedetă TV sau pe câte un artist. Ținta lor sunt persoanele publice. Noi, persoanele publice, cum ne putem apăra?! (…) Și pe mine m-a atacat un nebun într-o farmacie, acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Nu s-a întâmplat absolut nimic! A reușit să fugă, l-au imoblizat doi pensionari. Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, potrivit wowbiz.ro.

Mirela Vaida a fost atacată în direct

Telespectatorii și staff-ul emisiunii „Acces direct” au fost șocați de femeia care a încercat să o atace pe Mirela Vaida cu o piatră de dimensiuni mari, neavând nicio piesă vestimentară pe ea. Blondina a spus că nu se mai simte în siguranță și că acest episod a marcat-o foarte tare.

ADVERTISEMENT

Deși multe persoane sunt de părere că totul a fost o farsă, vedeta a fost cât se poate de sinceră și a spus că nu se poate glumi cu așa ceva.

„Nu există așa ceva. Vreodată în viața mea, nu am făcut astfel de lucruri. Nu suntem aici la o emisiune de divertisment, nici la farse. Nu! E o emisiune cât se poate de serioasă, care tratează foarte multe subiecte.

Și spun sincer, că îmi este teamă de multe ori, ca cei pe care îi interpelăm, pentru că asta este natura presei, sau pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem, îmi este teamă să nu aibă o astfel de răzbunări. În acest moment, mie îmi este teamă pentru viața mea”, spunea Mirela Vaida în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags: