Life

Reacția Alinei Pușcaș după ce Bogdan Drăghici s-a autoincendiat în fața ambasadei Rusiei: „Îl susțin. Bine a făcut”

Alina Pușcas a reacționat după ce Bogdan Drăghici s-a autoincendiat în fața ambasadei Rusiei. Prezentatoarea de la Antena 1 a avut o reacție dură pe rețelele sociale.
06.04.2022 | 15:14
Reactia Alinei Puscas dupa ce Bogdan Draghici sa autoincendiat in fata ambasadei Rusiei Il sustin Bine a facut
Alina Pușcaș a reacționat după ce Bogdan Drăghici a lovit zidul ambasadei Rusiei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a reacționat pe rețelele sociale după ce avocatul Bogdan Drăghici s-a autoincendiat în fața ambasadei Rusiei. Bărbatul a stat în arest preventiv, fiind cercetat pentru agresiune sexuală împotriva unui minor. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva îi susține gestul.

Reacția Alinei Pușcaș după ce Bogdan Drăghici s-a autoincendiat în fața ambasadei Rusiei

Vedeta de la Antena 1 a ajuns mai târziu la filmările pentru emisiunea pe care o prezintă alături de Pepe din cauza traficului îngreunat din Capitală, cauzat de incidentul care a avut loc miercuri dimineață la ambasada Rusiei.

ADVERTISEMENT

Șoferul a intrat cu mașina în zidul instituției, după care s-a incendiat. Acesta și-a pierdut viața în urma impactului.

Recent, bărbatul a fost condamnat pentru 15 ani într-un dosar în care era acuzat de abuzuri sexuale asupra fiicei sale vitrege.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a reacționat și susține gestul bărbatului, argumentând prin faptul că și-a abuzat fiica și că a făcut un bine prin acest incident.

„Am stat și eu în același trafic, așa cum ați stat și mulți dintre voi din cauza domnului care și-a dat foc, apoi a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei. 

ADVERTISEMENT

În cazul în care acuzațiile sunt reale și omul și-ar fi abuzat din toate punctele de vedere fiica, îl susțin. Bine a făcut. N-ai cum…E un subiect atât de sensibil partea asta cu copiii.”, a transmis Alina Pușcaș pe Instastory.

Alina Pușcaș
Alina Pușcaș, despre incidentul de la ambasada Rusiei. Sursa foto: Instagram

Marţi, 5 aprilie, Bogdan Drăghici a fost condamnat la 15 ani şi 4 luni de închisoare, decizia nefiind defiinitivă. Acesta și-ar fi abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă de numai 10 ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a intrat în atenția publicului pentru activitatea de avocat, dar și pentru poziția de conducere în Asociația TATA. Organizația non-guvernamentală luptă pentru drepturile taților în procesele de divorț. Era căsătorit cu Elena Drăghici, care are două fiice dintr-o altă căsnicie. Împreună au o fiică.

A fost arestat în 2019, după ce procurorii au oferit Tribunalului București dovezi ale unui abuz sexual care a continuat timp de trei ani, asupra uneia dintre fiicele sale vitrege. A fost trimis în judecată abia în noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT
Tags: