News

Reacția AUR la scrisoarea deschisă îndreptată împotriva lor: “Semnatarii sunt o haită de politruci neomarxiști”

03.02.2021 | 21:30
Reactia AUR la scrisoarea deschisa indreptata impotriva lor Semnatarii sunt o haita de politruci neomarxisti
ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a fost invitat miercuri în direct la România TV pentru a comenta o scrisoare deschisă care îndeamnă la încetarea comunicării partidelor din coaliția de guvernare cu AUR, declarând că: “semnatarii sunt o haită de politruci neomarxisți”.

Claudiu Târziu, simpatizant al Mișcării Legionare, nu este o figură publică foarte marcantă, știindu-se despre el  faptul că editează publicația naționalistă rostonline.ro și coordonează Editura Rost.

ADVERTISEMENT

Marți, George Simion a atacat coaliția de guvernare, declarând că dorește o schimbare a majorității parlamentare și AUR va încerca demiterea președintelui Iohannis.

Claudiu Târziu: “Sunt o haită de politruci neomarxiști din forțe așa-zis progresiste, altfel regresiste”

“Noi ne-am obișnuit cu aceste atacuri murdare, noi ca societate, dar și noi ca partid parlamentar. AUR este supus unui război, unui atac permanent din partea forțelor zis-progresiste, altfel regresiste, de la începutul intrării noastre în Parlament.

ADVERTISEMENT

Personajele care semnează și pretind că sunt personalități sunt aceleași care se tot luptă cu partea societății civile normală la cap, deci creștină.

Ei au tendințele lor de a șterge orice urmă de identitate națională și evlavie. Au declanșat războaie împotriva icoanelor, religiei în școli, acum pornesc un atac împotriva unui partid parlamentar.

ADVERTISEMENT

Ni se reproșează atitudinea această calmă, domnoasă, unii ne văd vinovați că vrem să facem o politică despre care nu se așteaptă adversarii noștri, una de factura conservatoare.

Oamenii aceștia fac rău României de 30 de ani și sunt împotriva valorilor fundamentale ale României, atacă pe oricine iubește familia, națiunea, credința.

ADVERTISEMENT

Este o haită de politruci neomarxiști care nu se mai satură de sânge, oameni care au fost dovediți ca turnători la Securitate, impostori intelectuali semnează ca personalități ai societății civile, dar acestea nu sunt pentru «căței»”, a declarat Claudiu Târziu la RTV.

Claudiu Târziu: “Vom conduce România”

“AUR va conduce România și va pune oameni profesioniști la conducere, nu vrem să ne punem pe noi, să ne cocoțăm pe statui, e bine pe cine avem acolo, pe Cuza și alte personalități. Am fondat Alianța pentru Unirea Românilor ca să schimbăm politicienii actuali, de care ne-am săturat.

Am văzut un ministru al mediului, pe doamna Doina Pană, otrăvită cu mercur, mafia este mare, cea din domeniul pădurilor, dar noi luptăm până la capăt fără frică. Dacă ne era frică nu ajungeam în Parlament fără securiști și bani în spate.

Am mare încredere în poporul român, care nu mai este reprezentat, în sfârșit, de Petrov și am mare încredere în Dumnezeu. Nu vedeți ce deranj mare este că a intrat AUR în Parlament? A fost o palmă mare dată de români odată cu intrarea noastră și vom continua”, a declarat George Simion acum câteva zile.

ADVERTISEMENT