Sport

Reacția fanilor lui CSA Steaua după ce FCSB va juca pe Ghencea: „Nu legalizați furtul!”

Suporterii lui CSA Steaua au oferit o reacție dură după ce FCSB va juca meciul cu CFR Cluj pe arena din Ghencea, spre nemulțumirea lor.
01.08.2023 | 00:22
Reactia fanilor lui CSA Steaua dupa ce FCSB va juca pe Ghencea Nu legalizati furtul
Reacția fanilor lui CSA Steaua după ce FCSB va juca pe Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii „roș-albaștrilor” consideră că FCSB fură identitatea Stelei și exemplifică momentele în care echipa lui Gigi Becali s-a intitulat ca fiind adevărata Steaua, lucru care îi înjurie pe suporteri.

Reacția fanilor lui CSA Steaua după ce FCSB va juca pe Ghencea

Fanii lui CSA Steaua au reacționat dur prin intermediul unui comunicat după ce FCSB va juca meciul cu CFR Cluj pe stadionul Ghencea: „’Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua’ – declara astăzi patronul clubului infractorilor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pe siteul lor, atât la palmares, cât și la istoric, pe conturile de socializare, ei se consideră în continuare Steaua prin prezentarea unui palmares și a unei istorii greșite”.

„Bineînțeles că cei din clubul Steaua vor putea și sunt obligați să notifice acest club, poate să le și reamintească scris că însuși crainicul, printr-o scandare, induce o idee falsă de continuitate, iar vina nu se poate arunca pe “galerie“, deși și ea ar trebui încadrată la staff (sunt numeroase declarații ale patronului care spune că îi plătește pe cei din galerie).

ADVERTISEMENT

De asemenea, acest club, ce dorește să aibă o relație contractuală cu MApN, încearcă, în același timp, să înregistreze o marcă la EUIPO prin care să continue furtul de identitate. Clubul îi va înștiința/soma că ar trebui să renunțe la această procedură pentru că încalcă clauzele contractului?”, s-a mai arătat în comunicatul „roș-albaștrilor”.

„Clubul doar a somat și notificat, când va trece la fapte?”

„Presa prezintă tot acest circ ca o realitate, furtul de identitate este trecut cu vederea pentru că așa vrea presa, presa ce prezintă cifre umflate, 40 de inși ca fiind 2.000 și, dacă cumva nu merge, e vina sigur a unor bișnițari.

ADVERTISEMENT

Da, presa, politicul, prostia societății în care trăim, analfabetism funcțional, organele statului ce au ajuns să vorbească la telefon și să promită acțiuni de intimidare pentru a fi pe placul unor infractori, aceasta este tabloul României”, a continuat comunicatul AS47.

„În ultimii șase ani, clubul doar a somat și a notificat, când va trece cu adevărat la fapte? Ceea ce știm cu certitudine este că Scfcfcsbsa și patronul său s-au angajat să:
• nu mai spună niciodată, niciunde, nicicând că ei sunt Steaua;
• nu mai pretindă, direct sau indirect, niciodată, niciunde, nicicând că ei ar fi Steaua;
• nu mai sugereze că palmaresul lor îl cuprinde și pe cel al Stelei din 1947 până în 2003;
• nu provoace opinia publică sau propriii suporteri ca aceștia să spună că ei ar fi Steaua;

ADVERTISEMENT

În plus, în mod normal, ar trebui să corecteze din proprie inițiativă orice încercare a mass-media sau a propriilor suporteri de a pretinde că ei sunt Steaua și să informeze LPF, FRF și UEFA că nu au moștenit palmaresul Stelei, că nu sunt Steaua rebotezată, pentru ca acestea să elimine orice informație de pe platformele lor de comunicare în legătură cu acest lucru”, au încheiat fanii CSA Steaua.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT