ADVERTISEMENT
News

Reacţia incredibilă a tatălui fetei care a fost reţinută după ce a bătut o copilă: ”Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic”

Autor: Robert Cristea | 08.09.2020 | 17:43
Reacţia incredibilă a tatălui fetei care a fost reţinută după ce a bătut o copilă: ”Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic”
Reacţia incredibilă a tatălui fetei care a fost reţinută după ce a bătut o copilă: ”Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic”. Foto: Captură Video

O minoră a fost reținută pentru că a batjocorit și a bătut o fetiță de 13 ani. Agresoarea a fost dusă la secție și a fost reținută pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au cerut arestarea pe o perioadă de 15 zile, însă, s-a dispus punerea sub control judiciar. Scandalul a ieșit în atenția tuturor după ce au apărut imagini pe internet cu o copilă  umilită și agresată de mai multe fete în Targu Jiu.

După ce a investigat mai bine situația petrecută în luna august, poliția a decis să o cheme la secție pe una dintre agresoare. Aceasta are 14 ani și a fost reținută pentru 24 de ore. Tatăl fetei este dărâmat de tot ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Tatăl fetei reținute: ”Mă duc eu în locul ei”

”Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic.A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…

Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei…

ADVERTISEMENT

A cunoscut aceste fetițe de două luni, este vinovată și ea, chiar nu vreau să-i iau apărarea, însă un copil la 13-14 ani poți avea încredere în el, nu te gândești că ar putea face așa ceva. Dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greșit noi ca părinți undeva, vreau să îndreptăm greșeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o șansă în viață. Și polițistul a vrut el să dea exemplu în țară să aresteze copilul ăsta de 14 ani”, a declarat tatăl fetei arestate.

Mai mult, acesta susține că fata lui și victima au trecut peste acel incident și s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

”Fetița care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliției, la noi acasă, împreună cu o verișoară a ei, s-a luat în brațe cu fata mea, s-au împăcat, și-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele”, a afirmat tatăl agresoarei.

Fata a fost dusă la secție unde a avut parte de un interogatoriu lung. Ea a trebuit să ofere mai multe explicați.

ADVERTISEMENT
  • ”Am fost cu ea aseară la audieri, timp de șase ore, până la 23,30 și azi de dimineață, de la 8 până la 15,30 când a fost reținută. Nu a avut, în decursul timpului, niciun fel de problemă, a fost acest anturaj, dar trebuie să îndreptăm copiii, nu să acuzăm și să-i bage la arest. Știu că imaginile sunt foarte dure pentru oricine și trebuie învățat din acest necaz, să nu se mai întâmple așa ceva”, a adăugat tatăl minorei reținute.” – tatăl fetei reținute pentru 24 de ore.
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!