Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacţia lui Gigi Becali despre Neluțu Varga, despre care a spus că i-ar fi vândut apartamentul lui Istvan Kovacs!

Gigi Becali a vorbit la Fanatik SuperLiga despre Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj. Ce spune de omul de afaceri care i-ar fi vândut apartamentul lui Istvan Kovacs.
05.09.2023 | 17:16
Reactia lui Gigi Becali despre Nelutu Varga despre care a spus ca iar fi vandut apartamentul lui Istvan Kovacs
Gigi Becali l-a ironizat pe Neluțu Varga la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut acuzații grave la adresa lui Istvan Kovacs, care ar fi cumpărat un apartament de la Neluțu Varga. Patronul FCSB a revenit însă asupra acestor declarații și a avut un mesaj pentru patronul lui CFR Cluj.

Gigi Becali, noi declarații despre Neluțu Varga: „E prea cuminte! E ca Borcea”

Gigi Becali a fost atacat dur de Neluțu Varga, însă patronul FCSB-ului nu vrea să îi dea replica: „Nu m-am referit la Varga! Ce treabă am eu cu Varga, mă?! E prea cuminte, n-am treabă! Eu am zis de Iuliu Mureșan”.

ADVERTISEMENT

Becali l-a comparat pe omul de afaceri din Cluj cu finul său, Cristi Borcea: „Nu, tată! Lui Varga nu îi răspund! Știi de ce?! E prea cuminte omul! Varga e ca Borcea! Pe vremuri îi spuneau că îi face praf pe toți, dar ‘Gigi nu vezi ce îți face?!’”.

Fostul rival de la Dinamo evita să intre în clinciuri cu nașul său: „Zice: ‘Bă, eu respect valorile! Eu am lungul nasului, nu pot să mă iau cu Gigi Becali că e prea mare diferența între mine și el! Și atunci tac din gură! Pe ăilalți? Jihad, îi spulber!’. Spunea Borcea.  

ADVERTISEMENT

Așa e și el. Știe că e prea mare diferența între mine și el și e cuminte! ‘Ce, mă iau cu Gigi Becali?!’. Și atunci nu are rost să îi răspund unui om care e cuminte”, a mai spus Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, atacat dur de Neluțu Varga: „Omul fură curent!”

Neluțu Varga nu a putut să rămână impasibil la atacurile lui Gigi Becali și și-a apărat imaginea și credibilitatea: „Aici la noi, în Ardeal, avem o vorbă când cineva spune numai prostii. Sună cam așa: ‘Lasă-l în pace, că omul fură curent!’. Asta aș putea eu să-i transmit lui Gigi Becali, dar ținând cont că între noi, cei care finanțăm fotbalul românesc, ar trebui să existe respect, mă abțin.

ADVERTISEMENT

Sunt numai enormități ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios și că dânsul chiar a dat acele declarații. Știți cum e, Gigi Becali glumește cam mult…”.

Patronul lui CFR Cluj i-a transmis lui Becali un ultim avertisment: „A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la Tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum!

ADVERTISEMENT

Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine știți, dânsul este specializat în valize și nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puțin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă”.

Varga susține că nu are nici cea mai mică legătură cu arbitrul contestat dur de-a lungul timpului de FCSB: „Nu-l cunosc pe Istvan Kovacs personal, nu am nicio treabă nici cu el, nici cu fratele domniei sale. Nu au cumpărat de la mine niciun apartament. Până la urmă, fiecare om are libertatea să facă tot ceea ce vrea în viață, e treaba fiecăruia ce cumpără, ce mă interesează pe mine?!”, a declarat patronul CFR-ului, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

FANATIK SUPERLIGA e NUMAI pe homepage-ul FANATIK în fiecare luni, marți și vineri, cu începere de la ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Gigi Becali, mesaj pentru Neluțu Varga: „E ca Borcea!”

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei