News

Reacția lui Gigi Becali după scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Tot timpul va fi pentru noi un om aparte”

Patronul FCSB, Gigi Becali, susține că nu a vrut să vadă înregistrarea bătăii dintre Laurențiu Reghecampf și soția sa, Anamaria Prodan
25.09.2022 | 09:33
Reactia lui Gigi Becali dupa scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf Tot timpul va fi pentru noi un om aparte
Gigi Becali regretă situația în care a ajuns Reghecampf/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a exprimat regretul față de situația în care se află fostul antrenor al FCSB, Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu soția cu care se află în proces de divorț, Anamaria Prodan.

Gigi Becali nu a vrut să vadă filmarea

Patronul FCSB a spus că nu a vrut să vadă înregistrarea incidentului dintre cei doi soți.

Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a comentat Gigi Becali după ce a aflat de bătaia de la casa celor doi din Snagov, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, Becali a lăsat de înțeles că nu ar exclude o reîntoarcere a lui Reghecampf la cârma FCSB. „Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte”, a mai spus Gigi Becali despre Laurențiu Reghecampf.

Scandal la casa din Snagov

Antrenorul de la Neftchi Baku și soția sa cu care se află în proces de divorț s-au bătut vineri, la casa pe care aceștia o dețin în comun în Snagov. Celebra impresară Anamaria Prodan a relatat, pentru FANATIK, cum a izbucnit disputa.

ADVERTISEMENT

Ieri a venit acasă, era băut. A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie. A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia. Bebe i-a zis: `că nu pleacă nicăieri cu el`. M-a sunat Bebe și l-a pus pe speaker. I-am zis să plece din casă că o să chem poliția că îmi amenință copilul. A plecat.

S-a dus la vecinul, a băut, probabil, de a rupt, că abia se ținea pe picioare la poliție. După, când l-am chemat afară, eu i-am zis că am ajuns… i-am zis: `te rog frumos, vino să închidem nebunia asta. Te implor. Te faci de râs, lui Bebe îi este rușine să meargă pe stradă, fetelor la fel. Te implor eu, hai să mergem mâine dimineață… vorbesc eu cu notarul. Hai să încheiem nebunia asta. Te implor.` Și a început să ne înjure, să ne amenințe că ne bagă în pușcărie”, a declarat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Ulterior, disputa verbală a degenerat într-o confruntare fizică, cei doi soți lovindu-se în stradă. În imaginile filmate ale bătăii se poate vedea cum Laurențiu Reghecampf o lovește în repetate rânduri în față pe celebra impresară. Ulterior, Reghecampf a început să o tragă de păr pe soția sa. La rândul său, Anamaria Prodan a început să riposteze și l-a lovit pe Reghecampf cu pumnul în față.

După acest episod, ambii protagoniști au depus plângere la poliție. Conflictul dintre cei doi va continua în instanță întrucât Reghecampf a inițiat deja o acțiune în civil prin care îi cere Anamariei Prodan să-i plătească 200.000 de lei pentru prejudicii aduse vieții private. Procesul a fost intentat încă din prima jumătate a acestui an.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Primul mesaj al trupei Coldplay după concert. Babasha va urca şi în a...
Primul mesaj al trupei Coldplay după concert. Babasha va urca şi în a doua seară de spectacol cu ei pe scenă
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha...
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!”
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Anca Molnar a plecat zâmbind din viață. Sfatul prețios pe care l-a lăsat...
Anca Molnar a plecat zâmbind din viață. Sfatul prețios pe care l-a lăsat în urma sa
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei...
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei mă loveau și mai tare”. Mineriada din 13-15 iunie 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care...
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care îi fascina pe turiști