Sport

Reacția lui Marius Șumudică după Rapid – FCSB. “Au șanse să ia campionatul”

După meciul Rapid - FCSB, scor 2-1, pe Arena Națională, Marius Șumudică a avut mai multe cuvinte de laudă la adresa echipei sale de suflet, dar și a lui Cristiano Bergodi.
09.11.2023 | 10:45
Reactia lui Marius Sumudica dupa Rapid  FCSB Au sanse sa ia campionatul
După meciul Rapid - FCSB, scor 2-1, pe Arena Națională, Marius Șumudică a avut mai multe cuvinte de laudă la adresa echipei sale de suflet, dar și a lui Cristiano Bergodi. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În duelul din deplasare, de pe Arena Națională, Rapid a reușit să se impună în fața celor de la FCSB, scor 2-1. Formația din Giulești nu i-a avut pe Rrahmani și Petrila, componenți importanți. Chiar și fără aceștia, Cristiano Bergodi a găsit metoda prin care să câștige duelul din etapa 15 a SuperLigii.

Reacția lui Marius Șumudică după Rapid – FCSB

După Rapid – FCSB, Marius Șumudică a avut o reacție pozitivă legată de echipa sa de suflet. Antrenorul l-a lăudat chiar și pe Cristiano Bergodi pentru reușita de pe Arena Națională. Șumudică este de părere că Rapidul poate câștiga campionatul în momentul de față, având în vedere lipsa lui Rrahmani și Petrila.

ADVERTISEMENT

“Referitor la Rapid, toţi s-au plâns că lipsesc Rrahmani şi Petrila. Le-a prins bine că au lipsit la acest meci. Papeau a avut mai multe libertate, la fel şi Borja Valle. Rapid a devenit o echipă mai mobilă.

Cu Rrahmani vârf, era o echipă mai imobilă. Cu jucătorii din linia a doua, a pus probleme. I-a dominat total pe cei de la FSCB, care erau sleiţi de puteri. O echipă blazată, nu putea să treacă peste un anumit nivel.

ADVERTISEMENT

Cristiano a făcut o echipă bună, îl felicit. Nu am absolut nimic cu ei. Din punctul meu de vedere, şi-au depus candidatura la primele locuri. Au şanse să câştige campionatul. Însă mi-e frică în Cupă, la o înfrângere cu CFR Cluj pot ieşi.

Ca joc şi atitudine, se vede că au un lider în teren, pe Săpunaru, se vede că îşi doresc foarte mult. Şi galeria contează. I-au dominat fanii FCSB-ului. Mai mult mi-au plăcut cei de la CSA Steaua, au făcut o atmsoferă senzaţională la meciul din Cupă. Dar Rapid a dominat fondul sonor cu FCSB”, a declarat Marius Şumudică, potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică râde de FCSB

Marius Șumudică a dat de pământ cu vicecampioana României după confruntarea cu Rapid: “Nu vreau să pun în umbră jocul de la Rapid, dar n-am văzut un FCSB aşa slab. Într-o cădere incredibilă Olaru, Şut. Pierde foarte multe mingi. Radunovic, foarte multe mingi pierdute. Nu mai vorbesc de fundaşii centrali”.

Antrenorul lui Gaziantep a mai pus tunurile pe doi jucători ai lui Elias Charalambous: “Iar Compagno, mă aşteptam la mai mult. A fost dominat de Săpunaru, ceea ce nu se întâmpla. Pantea, într-o cădere inimaginabilă. Mediocri, sub ce arăta FCSB sezonul trecut. Spun ce cred”.

ADVERTISEMENT

Rapidistul nu înțelege cum fostul său jucător nu prinde echipa: “Şut e la jumătate din ce era acum două luni. Eu cu Djokovic nu am vorbit deloc, dar dacă el nu are loc să joace la FCSB, e o mare problemă”.

ADVERTISEMENT