Sport

Reacția lui Răducioiu după moartea lui Vialli a declanșat nebunia în Italia. Ce i-a spus doctorul Bresciei fostului internațional

Florin Răducioiu a fost liniștit de doctorul Bresciei cu privire la medicamentele luate în Italia, dar acesta i-a dezvăluit că declarațiile sale au făcut valuri în Peninsulă.
18.01.2023 | 19:46
Reactia lui Raducioiu dupa moartea lui Vialli a declansat nebunia in Italia Ce ia spus doctorul Bresciei fostului international
Florin Răducioiu dezvăluie ce a discutat cu Fabio De Nard, șeful staff-ului medical din perioada în care a evoluat la Brescia. Foto: captură video Orange Sport
ADVERTISEMENT

După moartea lui Gianluca Vialli, Dino Baggio a vorbit despre substanțele pe care fotbaliștii italieni le luau, fiind de părere că din cauza acestora mai mulți foști jucători au avut probleme grave de sănătate. A urmat reacția lui Florin Răducioiu, care a spus că este înspăimântat pe această temă, și s-a declanșat nebunia.

Florin Răducioiu dezvăluie ce i-a spus medicul Bresciei când i-a cerut lămuriri despre medicamentația primită

La Orange Sport, Florin Răducioiu afirma că declarațiile făcute de Dino Baggio după moartea lui Gianluca Vialli l-au înspăimântat. Cu atât mai mult cu cât nu știe exact ce medicamente primea în perioada în care a activat în Italia.

ADVERTISEMENT

„Recunosc, şi eu am… luat, da. De altel, sunt sincer, o să-l chem şi eu pe medicul de la Brescia pentru că şi eu am luat.  O să am o convorbire cu el mâine (n.r. miercuri) să ştiu ce medicamente am luat la Milan, Brescia, Verona.

A făcut o declaraţie foarte puternică Dino Baggio în care a spus că dopingul a fost întotdeauna şi că ne-am dopat”, a spus Răducioiu, declarația sa fiind preluată de jurnaliștii celor mai prestigioase publicații din Italia.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional l-a sunat pe Fabio de Nard. Cel care conducea staff-ul medical al Bresciei în prima jumătate a anilor 90. Atunci când Răducioiu a evoluat și el acolo, în 1992-1993, fiind coechipier cu Hagi, Sabău și Mateuț, sub ”bagheta” lui Mircea Lucescu.

Iar medicul i-a mărturisit că este șocat. ”Într-o primă fază nu mi-a răspuns, apoi am reușit să stau de vorbă cu el. Era șocat, aproape că i s-a blocat telefonul de la câți ziariști l-au căutat astăzi. De la Corrriere dello Sport, Gazzetta dello Sport și multe altele. 

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că nu i s-a întâmplat să fie atât de apelat niciodată în viața lui. «Florin, efectiv mi-a luat foc telefonul» mi-a spus.

Nu înțelegea de unde a pornit toată această nebunie, i-am spus ce am declarat și apoi și-a dat seama de ce devenise practic principala țintă a presei din Italia”, spune Răducioiu, potrivit GSP.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu: ”Mi-a zis să stau liniștit”

Pe de altă parte însă, Răducioiu spune că Fabio de Nard l-a liniștit în ceea ce privește perfuziile și acel lichid roz la care făcuse referire în dialogul de la Orange Sport.

”Mi-a zis să stau liniștit că acele perfuzii nu conțineau nimic ilegal sau care să ne facă rău peste ani. Mi-a spus că erau lucruri normale pentru acei ani.

Și că era vorba de 3 componente în acel cocktail care ni se administra în venă: vitamina C, vitamina B și o altă substanță care diminua procesul de oboseală al mușchilor. Mi-a explicat și de la ce era acea culoare roz despre care am declarat eu. De la vitamina B. 

M-a și rugat să dezvălui ce am discutat cu el inclusiv ziariștilor de la Gazzetta dello Sport, tocmai pentru a stopa apelurile pe care le tot primește de dimineață.

De mințit eu n-am mințit, am făcut acele perfuzii, erau roz și le făceam în seara de dinaintea jocurilor. Mai departe, ce conțineau ele mi-a explicat acum Fabio De Nard.

O perfuzie, ca să fie administrată toată, dura în jur de 40 de minute. Sunt lucruri care s-au întâmplat”, a precizat Răducioiu.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați