Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția lui Rotaru după ce a fost bătut de Farul: „Haideți, vă rog frumos!”

Mihai Rotaru a fost foarte supărat după înfrângerea Universităţii Craiova împotriva Farului Constanţa! Horia Ivanovici a dezvăluit totul la FANATIK SUPERLIGA.
29.08.2023 | 07:43
Reactia lui Rotaru dupa ce a fost batut de Farul Haideti va rog frumos
Mihai Rotaru, NEGRU DE SUPARARE dupa Farul - U Craiova 2-0. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Farul Constanţa, scor 0-2. Deşi oltenii erau avantajaţi, pe hârtie, de faptul că “marinarii” joacă şi în play-off-ul Conference League, elevii lui Reghe au eşuat lamentabil la Ovidiu.

Reacția lui Rotaru după ce a fost bătut de Farul: “Supărat rău de tot…”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a fost foarte supărat de rezultatul de la Ovidiu, spunând că nu are disponibilitatea de a vorbi public după acest eşec:

ADVERTISEMENT

“Este supărare mare la Craiova. Mihai Rotaru, care este un om disponibil în general cu presa. Am vorbit cu el. Mi-a spus: «N-am disponibilitatea să vorbesc astăzi».

Ştiţi că este un tip deschis, ambiţios, care investeşte, uite l-a luat şi pe Houri. Orice poţi să îi spui nu că nu bagă bani în echipă sau că face orice să scoată din echipa asta.

ADVERTISEMENT

Ne-a spus acum câteva minute: «Chiar nu pot astăzi. N-am disponibilitatea necesară. Haideţi, vă rog eu frumos, să ne auzim mâine, chiar n-am disponibilitatea să vorbesc». Supărat rău de tot…”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârţu: “Fotbalul în Craiova după 2013 a apărut datorită lui Rotaru”

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Mihai Rotaru are un mare merit în revigorarea fotbalului craiovean, în anul 2013:

ADVERTISEMENT

“Fotbalul în Craiova după 2013 a apărut datorită lui Rotaru. A readus fotbalul în Craiova prin tot ceea ce a făcut el, investiţii. Eu nu le spun investiţii, pentru că se bagă bani în fotbal. 

Este o cheltuială, cheltuiala lor. O cheltuială foarte mare pe care Rotaru a făcut-o. Singurul lucru pe care îl reproşez este sentimentalismul lui.  S-a legat de anumiţi jucători care nu trebuiau să mai fie la echipa asta”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Reacţia lui Mihai Rotaru după eşecul cu Farul

ADVERTISEMENT