Sport

Semnal de alarmă după Farul – U Craiova 2-0: „Dacă jucăm așa, rezultatul va fi același cu FCSB”. Ce spune Reghecampf

Jucătorii Universității Craiova sunt îngrijorați înainte de derby-ul cu FCSB, după 0-2 cu Farul Constanța. Reghe, discurs dur.
28.08.2023 | 00:11
Semnal de alarma dupa Farul  U Craiova 20 Daca jucam asa rezultatul va fi acelasi cu FCSB Ce spune Reghecampf
Universitatea Craiova rămâne pe locul 2 în campionat, cu 14 puncte după 7 etape. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost de nerecunoscut la Ovidiu și înregistrează prima înfrângere în acest sezon, după 0-2 cu Farul Constanța. „Leii” lui Laurențiu Reghecampf au recunoscut superioritatea clară a campioanei.

Universitatea Craiova, semne mari de întrebare înainte de derby-ul cu FCSB: „Nu ne-a ieșit nimic!”

Nicușor Bancu a tras concluzii amare după Farul – Universitatea Craiova 2-0: „Am făcut un meci slab și s-a văzut din primul minut că și-au dorit mai mult. Nu ne-a ieșit nimic astăzi!

ADVERTISEMENT

Trebuie să strângem rândurile, să vedem ce nu a mers azi, am primit și două goluri ceea ce nu s-a întâmplat de mult”, a mai spus fundașul stânga de echipa națională.

Bancu s-a dus imediat cu gândul la derby-ul din Ghencea, însă trage un semnal de alarmă: „Dacă vom juca la fel cu FCSB, rezultatul va fi același. Eu sper să arătăm altfel cu ei. Un meci de orgolii foarte mari, cu siguranță stadionul va fi arhiplin și trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță a avut un discurs în aceeași direcție: „Trebuie să uităm acest meci, să mergem acasă și să vedem ce va fi pe viitor. Urmează o partidă foarte important cu FCSB, dar și în seara asta era important să trecem pe primul loc. Trebuie să analizăm ce avem de făcut și să trecem peste această înfrângere”.

Laurențiu Reghecampf, discurs dur la adresa jucătorilor săi: „Am delăsători, superficiali și nu am avut atitudine”

Reghe a pus tunurile pe jucătorii săi pentru prima oară în acest sezon: „Nu vrem să-l uităm, ci să îl analizăm să vedem ce avem de schimbat. Am fost delăsători, ambele goluri greșeli foarte mari”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a ținut să sublinieze că nu rezultatul este marele minus al echipei: „Nu asta m-a deranjat, cât atitudinea și anumite momente pe care le-am tratat cu superificialitate”.

Laurențiu Reghecampf le-a mai reproșat jucătorilor săi că nu au pus în practică ceea ce s-a pregătit la antrenamente: „Nu am fost prezenți în duelurile unu la unu și ceea ce am discutat cu ei nu s-a aplicat pe teren. Dacă ai un pic de șansă să marchezi repede să intri în joc…

ADVERTISEMENT

Eu am sperat și în ultimele minute. Farul a fost mult peste noi și trebuie să fim sinceri. Eu mă gândesc doar la ceea ce avem de făcut în continuare”.

Reghe rămâne însă optimist: „Vom schimba aceste lucruri”

Antrenorul Universității Craiova le promite însă suporterilor că va corecta minusurile echipei: „Această înfrângere rămâne pentru că e dureroasă și mai ales modul în care am pierdut.

Avem jucători de valoare și ar trebui să facem alt joc. Sunt 100% optimist și vom schimba aceste lucruri”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.


  • 2,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT