Life

Reacția lui Speak, după ce au apărut zvonurile despărțirii de Ștefania. Cântărețul a răbufnit

15.01.2021 | 15:39
Reactia lui Speak dupa ce au aparut zvonurile despartirii de Stefania Cantaretul a rabufnit
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, fanii lui Speak și-au manifestat îngrijorarea, după ce au apărut zvonuri cum că s-ar fi despărțit de Ștefania, pe care bruneta le-a negat ulterior. Faptul că tânăra a fost surprinsă fără inelul de logodnă i-a indus în eroare pe internauți. 

Speak a ținut să lămurească situația și a reacționat dur la aceste speculații și că s-a ajuns la astfel de concluzii doar pentru că iubita lui nu purta bijuteria pe deget.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a enervat după ce a văzut cum presupusa despărțire a devenit un subiect discutat în mediul online, așa că a luat atitudine și a făcut lumină în acest caz.

Reacția lui Speak, după ce au apărut zvonurile despărțirii de Ștefania

Subiectul despărțirii lui Speak de Ștefania a devenit viral zilele acestea, după ce un fan a observat că tânăra de 23 de ani nu mai poartă inelul, convins că cei doi au rupt logodna. După toate zvonurile lansate, bruneta a explicat în cadrul unei emisiuni TV că nu s-a întâmplat nimic între ea și partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care nu a purtat inelul este unul destul de simplu, însă fanii au înțeles cu totul altceva. Ștefania a explicat că bijuteria conține numeroase pietre prețioase de mici dimensiuni și deja a pierdut trei dintre ele, așa că a ales să-l poarte doar la ocazii speciale pentru a-l proteja.

Speak a răbufnit pe rețelele de socializare și le-a explicat fanilor că dacă va fi vorba despre o despărțire, ei vor fi cei care vor da vestea și nu alte surse. De asemenea, artistul i-a îndemnat să cerceteze situația înainte de a se da cu părerea.

ADVERTISEMENT

„V-ați tripat pe inelul ăla… Pentru că acel inel are multe pietre, care, dacă nu ești atent, le poți pierde. Sunt undeva la 72 de pietre! A pierdut vreo 3, le-a schimbat, și a decis să-l poarte doar la evenimente importante ca să se păstreze cât mai mult timp, intact, cu toate pietrele. Nu vă mai luați luați după tot ce se scrie, înainte să cercetați. Că dacă vreodată avem ceva de zis, o vom face noi, personal”, a explicat Speak pe contul pe Instagram.

Când se vor căsători Speak și Ștefania

În privința nunții, Speak și Ștefania aveau de gând să o facă anul acesta, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Au reușit să facă anumite aranjamente pentru marele eveniment, însă cei doi nu au stabilit o dată anume.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin (n.r. Chef Sorin Bontea), aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak pentru OK! Magazine.

Speak și Ștefania s-au logodit în timpul filmărilor pentru sezonul trei al reality show-ului „Asia Express”. Bruneta a fost impresionată de acest moment și a rămas fără cuvinte, după cum au putut vedea și telespectatorii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: