Life

Reacția Oanei Roman după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer: ”Până și cei care par a fi cei mai norocoși…”

Oana Roman a avut o reacție neașteptată după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Ce mesaj a transmis vedeta?
23.03.2024 | 16:10
Reactia Oanei Roman dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer Pana si cei care par a fi cei mai norocosi
Reacția Oanei Roman după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a făcut anunțul într-un clip video postat pe rețelele de socializare. Iar Oana Roman a fost șocată în momentul în care a aflat acest lucru.

Reacția Oanei Roman după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Familia Regală britanică traversează o perioadă cu adevărat dificilă. După ce Regele Charles al III-lea a aflat că are cancer, iată că acum, Kate Middleton a primit și ea un diagnostic similar din partea medicului.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Prințesa de Wales a dispărut din spațiul public în ultimele luni de zile. Aceasta nu a mai fost văzută încă din luna decembrie, astfel că numeroase zvonuri au început să circule.

Au fost persoane care au considerat că cel mai probabil Familia Regală ar fi ascuns detalii despre starea de sănătate reală a acesteia. Au existat de asemenea și zvonuri mai răutăcioase. Acestea erau legate de căsnicia dintre ea și prințul William, inclusiv ipoteza privind existența unei posibile amante.  

ADVERTISEMENT

Se pare însă că în realitate, Kate Middleton a avut nevoie de timp pentru ea după ce a aflat că are cancer. Prințesa de Wales a povestit că deși în primă fază, când a făcut operația, știa că are o afecțiune necanceroasă, lucrurile aveau să se schimbe.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra. La momentul respectiv s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă. Acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament.

ADVERTISEMENT

După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul”, a povestit Prințesa de Wales, în clipul video postat.

Mesajul postat de Oana Roman

Oana Roman a fost și ea șocată când a aflat că prințesa de Wales, Kate Middleton, are cancer. Vedeta le-a cerut fanilor săi să se roage pentru sănătatea ei, asfel încât aceasta să se refacă mult mai repede.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Oana Roman a subliniat și faptul că oamenii care par cei mai norocoși de la distanță, pot trece prin încercări grele. Iar dovada cea mai clară o reprezintă chiar situația prințesei de Wales.

„Offf. Până și cei care par a fi cei mai norocoși, oameni buni și frumoși… trec prin cele mai grele încercări. Să ne rugăm pentru sănătatea Prințesei”, a scris vedeta la postarea sa din secțiunea InstaStory.

ADVERTISEMENT