Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un jucător de top din SuperLiga, lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu. Motivele deciziei

Iordănescu pune la punct ultimele detalii înainte de Belarus - România. Selecționerul a decis să renunțe la trei jucători importanți din Liga I. Printre ei, se numără și Bîrligea, eroul CFR-ului din ultimele partide.
12.10.2023 | 13:05
Un jucator de top din SuperLiga lasat in afara lotului de Edi Iordanescu Motivele deciziei
Iordanescu a decis sa lase in afara lotului trei jucatori importanti. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România merge la Belarus cu gândul la cele trei puncte. Starea gazonului este una proastă, însă tricolorii sunt dispuși să facă orice sacrificiu necesar pentru obținerea victoriei. La capitolul sacrificii se numără și câțiva jucători care au fost lăsați în afara lotului.

Bîrligea nu a prins lotul

“Am văzut că Edi Iordănescu a renunțat la trei jucători: Rus, Borza și Bârligea. Mă surprinde puțin renunțarea la Bârligea, chiar mă surprinde renunțarea la Bârligea, mi se părea un jucător în formă.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, rămâne, însă, o surpriză, faptul că Bârligea nu a fost păstrat în lot pentru această partidă. Eu îl vedeam un jucător capabil să joace în această seară contra Belarusului, chiar și 30 de minute.

Pentru că este un fotbalist de forță care, practic, macină echipele adverse. E clar, asistăm la un Edi Iordănescu foarte conservator, un Iordănescu care nu vrea să își asume niciun risc.”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Iordănescu mizează pe omogenitate

România mizează pe omogenitate atunci când vine vorba de primul 11 al echipei. Iordănescu nu își asumă niciun risc în duelul cu Belarus și va miza pe jucătorii care au dus greul în această campanie. Singurul jucător care a reușit să se infiltreze în vederile selecționerului este Dennis Man.

Dennis Man revine după o accidentare care l-a împiedicat să fie alături de tricolori în meciurile trecute. Chiar și așa, Man este într-o revenire de formă la Parma, fapt ce l-a determinat pe Iordănescu să apeleze la serviciile sale. Man se bate cu Hagi pentru un loc în echipa de start.

ADVERTISEMENT

“A renunțat pentru a doua oară în ultimele 3 meciuri. Cred că a prins banca doar cu Kosovo; nu a prins banca cu Israel, a prins cu Kosovo și nu prinde din nou cu Belarus diseară.

Știu că Edi Iordănescu are mare încredere în Louis Munteanu. Louis Munteanu pare a fi un back-up mai bun pentru Alibec, sau chiar alături de Alibec. Se cunosc, vin de la Farul, au jucat împreună până în vară”, a punctat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Iordanescu a renuntat la trei jucatori

 

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”