Life

Reacția unui câine când realizează că stăpâna sa este însărcinată. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit vitală pe TikTok

Cum se comportă un câine când își dă seama că stăpâna este însărcinată. Clipul cu un Golden Retriever a făcut furori pe TikTok.
28.01.2024 | 10:55
Reactia unui caine cand realizeaza ca stapana sa este insarcinata Filmarea cu un Golden Retriever a devenit vitala pe TikTok
Cum se comportă un câine când își dă seama că stăpâna este însărcinată. Clipul cu un Golden Retriever a făcut furori pe TikTok. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Reacția unui câine când realizează că stăpâna sa este însărcinată. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală pe TikTok, unde oamenii din lumea întreagă au lăsat cele mai frumoase comentarii la adresa patrupedului.

Cum se comportă un câine când își dă seama că stăpâna este însărcinată. Clipul cu un Golden Retriever a făcut furori pe TikTok

Cum se comportă un câine când își dă seama că stăpâna este însărcinată. Clipul cu un Golden Retriever a făcut furori pe TikTok, rețeaua de socializare fiind plină de videoclipuri cu felul în care reacționează animalele de companie în anumite situații.

ADVERTISEMENT

Patrupedul pe numele său Winnie a fost filmat de o creatoare de conținut, care are o sarcină destul de înaintată. Aceasta surprinde atitudinea pe care o are mamiferul atunci când simte cum se mișcă bebelușul.

Cel mai probabil lovitura micuțului l-a luat cu totul prin surprindere, dar asta nu l-a speriat nicio secundă, ci dimpotrivă. Animalul pare foarte atașat de stăpâna sa, care îi oferă dragoste și atenție necondiționată.

ADVERTISEMENT

Asta îl face să se așeze cu mare grijă pe burtica stăpânei sale, care continuă să îl mângâie și să îl pupe. Câinele din rasa Golden Retriever pare deja atașat de bebelușul care crește în pântecele femeii. Filmarea a ajuns instant la sufletele oamenilor.

Foarte mulți internauți au lăsat mesaje pe TikTok, declarându-se impresionați și îndrăgostiți de acest câine. Patrupedul i-a cucerit pe oameni, dovadă că videoclipul a fost vizionat într-un număr foarte mare. Are peste 45,4 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Câinele din rasa Golden Retriever i-a cucerit pe internauți cu reacția sa

„Cât de drăguț”, „Probabil că poate auzi inima bebelușului tău bătând, câinii au un auz excelent”, „Câinii din rasa Golden Retriever au o sensibilitate unică”, „Acest videoclip este atât de frumos”.

„Oamenii nu realizează că a avea o relație cu un Golden Retriever este un lucru profund și cu o experiență semnificativă”, sunt doar o mică parte din cele peste 2.300 de comentarii lăsate de oameni pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Câinii din rasa Golden Retriever au o personalitate docilă și sunt foarte atașați de oamenii care au grijă de ei. Animalele sunt devotate familiei, au o inteligență mare, sunt jucăușe, sociabile și sunt foarte îndrăgite de copii.

ADVERTISEMENT