Fotbal international

Reacție acidă după demiterea lui Dan Petrescu: „S-a dus la o echipă vai de mama lor!”

23.02.2021 | 22:30
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost dat afară după doar opt meciuri de la Kayserispor. Anunțul nu l-a surprins deloc pe Vasile Miriuță, și el fost antrenor la CFR Cluj. Acesta crede că „Bursucul” a greșit când a acceptat oferta turcilor.

Panica s-a instaurat la Kayserispor, după ce echipa a ajuns pe locul 16, la doar un punct deasupra primei poziții retrogradabile. Locul fatidic este ocupat, în prezent, de Bașakșehir.

ADVERTISEMENT

Șefii turcilor nu au mai rezistat și, încurajați și de presiunea fanilor, au decis să îl dea afară antrenorul care a cucerit ultimele trei ediții ale Ligii 1 alături de CFR Cluj.

Vasile Miriuță dă vina pe Dan Petrescu după demiterea de la Kayserispor: „În loc să stai prin Dubai, la plajă…”

Dan Petrescu a fost dat afară de la Kayserispor după ce a obținut doar două victorii în cele opt meciuri petrecute pe banca turcilor. Kayserispor este la doar un punct deasupra locurilor retrogradabile.

ADVERTISEMENT

„Bursucul” nu a avut răbdare după ce a fost demis și de la CFR Cluj pe finalul anului 2020 și a ales să meargă la un club aflat într-o situație deloc ușoară în Turcia. Vasile Miriuță crede că Petrescu a greșit total când a decis să meargă la Kayserispor.

„Când am văzut declaraţia ofiţerului de presă, acum vreo două zile, când l-a criticat pe Petrescu… că echipa nu joacă nimic, că ne e frică să jucăm, nu avem ocazii… puteam să fac pariu cu oricine, chiar am vorbit cu fiul meu: <Fii atent că îl dă pe Petrescu afară>. Acum s-a confirmat.

ADVERTISEMENT

Petrescu e un nume, un antrenor foarte bun, poate în primii trei antrenori români la ora actuală. Odată ce ai câştigat trei campionate cu CFR Cluj şi ai mai câştigat un titlu (n.r. cu Unirea Urziceni), nu te duci la o echipă care se bate la retrogradare în Turcia.

Stai frumos în Dubai, la plaja, vreo două luni, cu familia, îţi încarci bateriile şi iei o echipă de top. S-a dus la o echipă vai de mama lor! E foarte greu să mai prinzi o echipă de top acum.

ADVERTISEMENT

Odată ce ajungi la un nivel şi te dă afară după o lună de zile, e greu să mai prinzi o echipă de top. Părerea mea e că a greşit, eu n-aş fi făcut niciodată mutarea asta.

A vrut să antreneze… e păcat! Chiar îmi pare rău pentru el. Un antrenor care a dus CFR în Europa League, apoi te duci la o echipă modestă din Turcia”, a spus Vasile Miriuţă pentru LookSport.

ADVERTISEMENT