Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție dură după „șmecheria” lui Florinel Coman: „Nu-l înțeleg pe Bârsan! Cum să te lași umilit în halul ăsta?”

Vivi Răchită a avut o reacție dură după "șmecheria" lui Florinel Coman din meciul FCSB - Oțelul Galați, scor 0-2. Analistul FANATIK nu a înțeles nici atitudinea arbitrului.
04.12.2023 | 14:45
Reactie dura dupa smecheria lui Florinel Coman Nul inteleg pe Barsan Cum sa te lasi umilit in halul asta
Vivi Răchită a avut o reacție dură după "șmecheria" lui Florinel Coman din meciul FCSB - Oțelul Galați, scor 0-2. Analistul FANATIK nu a înțeles nici atitudinea arbitrului.
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a avut o reacție dură după “șmecheria” lui Florinel Coman din meciul FCSB – Oțelul Galați, scor 0-2. Atacantul “roș-albaștrilor” ar fi luat intenționat cartonaș galben pentru a fi suspendat în meciul de cupă și să poată reveni în duelul cu CFR Cluj. Însă, șeptarul a făcut acest lucru într-o manieră jenantă.

Reacție dură după „șmecheria” lui Florinel Coman

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Vivi Răchită a avut o reacție dură după “șmecheria” lui Florinel Coman. Analistul nu înțelege de ce arbitrul din duelul FCSB – Oțelul Galați nu a reacționat mai autoritar în urma injuriilor primite de la jucător. Răchită este de părere că Florinel ar fi trebuit să primească direct cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

“Da, va juca cu CFR-ul. Nu-l înțeleg pe Bârsan. Îi dădeam direct roșu. Pentru înjurăturile pe care i le-a adresat. Niște înjurături incredibile. Bârsan se făcea că nu vede. Am fost și eu fotbalist și eu aveam nervi pe arbitrii, dar în față nu îi înjuram niciodată. Și ei fac parte din joc, și ei sunt oameni.

Nu îi înțeleg pe acești arbitrii care se lasă călcați în picioare de jucători. Ai regulamentul. Cum să te lași umilit de un jucător. Acești arbitrii se depersonalizează când fac asta. Accepți asta ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

ADVERTISEMENT

Florinel a făcut un lucru normal pentru echipă. Probabil, i s-a spus și de pe bancă acest lucru. Dar a fost un lucru urât pentru el. Urmează și meciul de 6 puncte cu CFR Cluj. CFR-ul, paradoxal, când a început să joace, uite că a pierdut pe final la Craiova. 

Să știi că oamenii adevărați, directorii sportivi și scouterii din fotbalul mare pun la dosarul lui Florinel aceste înjurături. Sunt lucruri care în fotbalul mare nu sunt acceptate”, a declarat Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, declarație „inspirată” despre eliminarea lui Coman cu Oțelul

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici și Gigi Becali au discutat despre “șmecheria” lui Florinel Coman. Fotbalistul primise deja cartonaș galben și ar fi fost suspendat cu CFR Cluj, în campionat, pentru cumul de galbene. Salvarea găsită de staff-ul tehnic a fost primirea unui nou cartonaș galben, care s-a transformat în roșu. Implicit, Florinel Coman va sta astfel în următorul meci de Cupă, și va putea reveni pe teren contra celor de la CFR Cluj.

Asta, dacă cei de la Comisia de Disciplină nu vor să-l dea exemplu pe Florinel Coman și nu-l vor suspenda, oricum, două etape. Gestul lui Coman a fost aspru criticat, la fel de criticat precum arbitrul partidei care s-a temut să-l elimine direct pe Coman și a preferat să-i arate al doilea cartonaș galben. Cert e că Gigi Becali a oferit o declarație “inspirată”.

ADVERTISEMENT

”Deștept Coman aseară, ă? Cu al doilea galben. L-a dus capul!”, a întrebat primul Horia Ivanovici, după care a primit un răspuns ”perfect” din partea lui Gigi Becali: ”Nu știu ce zici tu! Noi aveam nevoie de Coman acum în Cupă, cum să facă așa ceva?”. ”Bine, mi-a plăcut răspunsul”, a remarcat Horia Ivanovici. Practic, Gigi Becali s-a asigurat că la nivel declarativ nu susține ”strategia” ca Florinel Coman să fie eliminat pentru a reveni pe teren cu CFR Cluj.

”Noi aveam nevoie de el în Cupă acum. Cum să fie el deștept să ia al doilea galben să stea cu CFR-ul. Păi care e cel mai important meci? Eu zic că Cupa e cel mai important. Care-i mai important? Cupa este ultimul meci și ne calificăm în Cupă, cu CFR mai avem hă hă hă de jucat. Ce viclenie să facă? Du-te Domnule de aici, a făcut o prostie mai mare ca el”, a replicat patronul celor de la FCSB.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Vivi Răchită după "șmecheria" lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT