Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție furibundă a lui Gigi Mustață după ironiile lui Robert Niță: „Nu pot să mă abțin. Vă stric emisiunea”

Gigi Mustață a reacționat furibund după ironiile lansate de Robert Niță în urma rezultatului din derby-ul FCSB - Rapid, scor 1-2.
06.11.2023 | 20:22
Reactie furibunda a lui Gigi Mustata dupa ironiile lui Robert Nita Nu pot sa ma abtin Va stric emisiunea
Reacția lui Gigi Mustață după ironiile lui Robert Niță. FCSB a pierdut cu 1-2 meciul cu Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat derby-ul orgoliilor cu FCSB, scor 2-1, în etapa cu numărul 15 din SuperLiga. Mai mult decât atât, formația antrenată de Cristiano Bergodi s-a apropiat la doar două puncte de lider și pune presiune pe rivalele din fruntea clasamentului. Gigi Mustață nu a avut puterea să intre în direct după eșecul de pe Arena Națională.

Reacție furibundă a lui Gigi Mustață după ironiile lui Robert Niță: „Nu pot să mă abțin”

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord care susține FCSB, a fost extrem de optimist înaintea derby-ului FCSB – Rapid. Totuși, vicecampioana a pierdut, iar fanii „roș-albaștrilor” au protestat vehement la finalul meciului. „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, a fost mesajul pe care galeria FCSB-ului l-a scandat în fața jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Peluza Nord s-a întors cu spatele la jucătorii FCSB-ului în semn de protest pentru eșecul din derby. Gigi Mustață nu a vrut să intre în direct în ediția de luni, 6 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA de teama reacției pe care o va avea în disputa de la distanță cu Robert Niță.

Cei doi s-au contrat, uneori ironic, înainte de FCSB – Rapid. „Nu știu dacă să intru, cred că nu pot să mă abțin cu Robert și vă distrug emisiunea”, a fost scurta declarație a lui Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a continuat cu ironiile la adresa lui Gigi Mustață: „Ai rezistat la ‘manita’, nu reziști acum?”

Robert Niță l-a invitat pe Gigi Mustață să intre în direct, însă pe alocuri, rapidistul l-a „înțepat” pe liderul Peluzei Nord a FCSB-ului. Fostul fotbalist a adus aminte de victoria Rapidului contra FCSB, scor 5-1, în returul play-off-ului din sezonul trecut.

„Îl aștept pe domnul Gigi. Aștept pizza în primul rând, că ne tot promite. E supărat omul, are dreptate. Eu i-am zis ieri. ‘Gigi, ușor!’ Hai intră. Te aștept. Nu sunt așa dur că știi că te simpatizez. Te respect, te simpatizez. Așa treci și tu mai ușor peste înfrângeri. Mai glumim, asta e. 

ADVERTISEMENT

Ai rezistat data trecută la ‘manita’, nu reziști tu acum ce naiba? E mai bine, ați progresat. Ați luat 2, nu ați mai luat 5. Poate scoateți un punct data viitoare. Dacă îi e greu lu Gigi să intre, uite, îi scot cuvintele cu cleștele. Eu am venit pregătit că știam că poate va ezita să intre în dialog. 

Cică îi e greu lui Gigi să vorbească cu mine. Atunci îi scoatem cuvintele cu cleștișorul. Am zis că mai scot câte o reacție. De-aia și vreau să vorbesc cu el. Îi înțeleg supărarea.

ADVERTISEMENT

A fost și la Berceni cu o seară înainte, a încercat să-i motiveze pe băieți. E o înfrângere care doare, mai ales pentru el din postura de lider al galeriei. Nu e conjunctură favorabilă”, au fost cuvintele lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

„Dacă te bate Rapidul, trebuie să te lași de fotbal” Ce a declarat Gigi Mustață înainte de derby

Gigi Mustață a tras un semnal de alarmă încă dinaintea derby-ului FCSB – Rapid. În direct la FANATIK SUPERLIGA, liderul Peluzei Nord a lăsat de înțeles că galeria nu va agrea o înfrângere a echipei favorite în meciul de pe Arena Națională.

”Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol și din partea noastră și din partea Rapidului, să mărim fotbalul ăsta că e cam în jos.

Știm și noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai și joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal”, spunea Gigi Mustață.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune din media sportivă românească, poate fi urmărită în direct pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. Puteți urmări emisiunea în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Reacția lui Mustață după ironiile lui Robert Niță: „Nu pot să mă abțin”

ADVERTISEMENT