Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție oficială FRF după ce Gică Hagi l-a atacat direct pe Edi Iordănescu. „Asta nu înseamnă conflict. Nu va ceda la nicio presiune!”

FRF a reacționat oficial în războiul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu. Totul a plecat de la netitularizarea lui Ianis în amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia
03.04.2024 | 11:18
Reactie oficiala FRF dupa ce Gica Hagi la atacat direct pe Edi Iordanescu Asta nu inseamna conflict Nu va ceda la nicio presiune
Reacție oficială FRF după ce Gică Hagi l-a atacat direct pe Edi Iordănescu. „Asta nu înseamnă conflict. Nu va ceda la nicio presiune!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FRF a avut o poziție oficială în cazul „Ianis titular la națională”. Gică Hagi a luat foc după ce fiul său n-a început ca titular niciunul dintre cele două amicale ale României, cu Irlande de Nord (1-1) și cu Columbia (2-3).

FRF, reacție oficială după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu: „Amplificăm”

După ce aproape toată lumea fotbalului și-a dat cu părerea despre cazul „Ianis Hagi”, care n-a fost titular în ultimele două meciuri amicale ale naționalei, a venit momentul ca Federația Română de Fotbal să ia cuvântul. Totul, după ce selecționerul Edi Iordănescu a fost atacat de Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că e un conflict. A fost o opinie a lui Gică. Nu are de ce să fie presiune pentru că lui Edi îi place foarte mult de Ianis. Nu e vorba că nu e deranjat. Edi probabil o să vorbească cu Gică și se rezolvă. Dar asta nu înseamnă conflict. Conflictul e altceva. Noi amplificăm.

Asta e. Când ești antrenor îți asumi anumite responsabilități. Trebuie să bagi doar 11 inși în teren. Nu poți să mulțumești pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Hagi a greșit că a deschis acest subiect?) De ce să greșească? E o chestie corectă și civilizată să îți expui părerea despre un jucător, care, dacă nu ar fi fost băiatul lui Gică, n-ar fi creat atâta tevatură. Întâmplător, presiunea pe care o are acest copil din cauza faptului că e copilul lui Hagi nu e benefică.”, a declarat Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, luni, marți și vineri, de la ora 10:30, live pe FANATIK.RO.

Critici pentru Deportivo Alaves: „Ianis trebuie să joace”

Gigi Becali a intervenit și el în în disputa dintre Hagi și selecționer, iar Mihai Stoichiță e în asentiment cu patronul FCSB. „Deocamdată n-avem ce să îi spunem (n.r. – lui Edi Iordănescu).

ADVERTISEMENT

Edi nu va ceda la nicio presiune. Eu sper ca Ianis să joace. Mă uit iar că Alaves ‘a câștigat’ en fanfar, cu 0-1 (n.r. – înfrângere contra lui Sociedad), iar Ianis nu apare în teren. Ianis, care, cu câteva zile înainte dă gol Columbiei.

Joacă dezinvolt, cu prospețime și tu pierzi acolo în continuare și nu îl bagi. Citesc acum că pleacă la Galatasaray. Asta nu e în favoarea lui. Eu tot sper să joace la Alaves, că n-are unde să se transfere până în vară. Problema e că Ianis trebuie să joace”, a adăugat directorul Comisiei Tehnice a FRF.

ADVERTISEMENT

Reactia FRF dupa TIRADA lui Gica Hagi la adresa lui Edi Iordanescu pentru TITULARIZAREA lui Ianis