Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție surpriză a lui Gigi Becali când a auzit că Varga face 7 transferuri. „Ok, dar să joace tot în 11”

Gigi Becali l-a ironizat pe Neluțu Varga după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că face 7 transferuri în iarnă. Ce spune patronul FCSB.
12.12.2023 | 11:04
Reactie surpriza a lui Gigi Becali cand a auzit ca Varga face 7 transferuri Ok dar sa joace tot in 11
Gigi Becali și FCSB au 5 puncte în plus față de CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit ultimul jucător care semnează cu FCSB. Patronul FCSB a ironizat campania de transferuri a lui CFR Cluj la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, război cu Neluțu Varga: „Hai să ne luptăm, dar corect”

Neluțu Varga i-a transmis lui Gigi Becali prin intermediul lui Horia Ivanovici un mesaj războinic la FANATIK SUPERLIGA: „Ne-a dat niște declarații și a zis să vă transmit că vă aruncă mănușa. «Șapte jucători aduc! Nu știu câți aduce domnul Becali… Doi fundași, doi mijlocași și trei atacanți aduc. Toți din străinătate». Așa mi-a zis”.

ADVERTISEMENT

Becali s-a bucurat să audă acest lucru, însă l-a „înțepat” pe Varga: „Bă, tată, e foarte bine. Asta nu e rău. Bravo lui. Bărbăție vreau. Hai să ne luptăm, dar corect. Cu arme corecte. Dacă tu nu te lupți cu arme corecte, degeaba arunci mănușa”.

Patronul FCSB a făcut referire la faptul că CFR Cluj este ajutată de arbitri: „E adevărat, dacă arunci mănușa, bravo ție. Bărbăție este. Hai, tată, la luptă și la duel. Șapte, dar să nu aducă și încă șapte. Să joace cu ăia cu 11, nu cu 18. Dacă face asta mă bucur eu, să fie război puternic”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi transmite lui Neluțu Varga că va câștiga titlul la pas: „8 puncte vor fi la final”

Gigi Becali e convins însă că FCSB va lua titlul: „Campionatul dacă o să vrea Domnul îl ia cine vrea pentru că depinde piciorul în lațul lor. Și o să vezi, și eu îi transmit: «Cât trebuia să fie? Opt puncte? Opt vor fi la final. O să vezi».

Declarațiile acide și acuzele au continuat: „Îi bate Sepsi, face Dumnezeu dreptate. Ei sunt obișnuiți ca atunci când Steaua (n.r. – FCSB) e arbitrată corect sau primește un 11 metri, ei sunt obișnuiți să nu primească. Și dacă primește înseamnă că e furăciune.

ADVERTISEMENT

Când sunt arbitrați corect înseamnă că am furat. Ei sunt obișnuiți invers. Păi și atunci obișnuița a devenit fire la ei și înseamnă că Steaua (n.r. – FCSB) nu trebuie să fie arbitrată… cum să zic să nu mă cheme la comisii… Trebuie să fie greșeală. 

Cum să pronunți furat? Nu ți-e rușine? Vrei să fi chemat la comisii? E greșeală, mă, nu furăciune, mă”, a mai spus râzând patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri de la 10:30, Horia Ivanovici e LIVE DOAR pe FANATIK.RO. Emisiunea FANATIK SUPERLIGA apare apoi ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube la ora 17:30.

 

Gigi Becali, ironii pentru Neluțu Varga

ADVERTISEMENT