Fotbal intern

Reacție virulentă a oficialilor Universității Craiova: „Trebuie apăsat butonul de panică!” Oltenii acuză un „joc murdar” al adversarilor

03.10.2020 | 01:36
Reactie virulenta a oficialilor Universitatii Craiova Trebuie apasat butonul de panica Oltenii acuza un joc murdar al adversarilor
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a plătit un preț prea mare pentru o nouă victorie în Liga 1. Ovidiu Mihalache a avut o intervenție care i-a produs lui Elvir Koljic, golgheterul Științei, o accidentare foarte gravă și care îl va ține destul de mult departe de teren.

FANATIK a anunțat în exclusivitate diagnosticul lui Koljic și cât ar putea lipsi de pe teren „dragonul” oltenilor. Pe partea sportivă, Cristi Bărbuț a adus cele trei puncte în Bănie în partida cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, oficialii Universității Craiova au avut o reacție virulentă și au anunțat că „trebuie apăsat butonul de panică” pentru ca aceste intrări tari ai jucătorilor adverși să înceteze, iar FRF-ul să ia măsuri.

Reacție virulentă a oficialilor Universității Craiova: „Trebuie apăsat butonul de panică!”

Ceea ce ar fi trebuit să fie doar un joc de campionat s-a transformat într-o seară de coșmar pentru Elvir Koljic și toată suflarea „alb-albaștră”. În minutul 36 al jocului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Ovidiu Mihalache a decis să intre prin alunecare pentru a câștiga un duel, însă i-a produs lui Elvir Koljic o accidentare care îl va ține mult timp departe de gazon, iar bosniacul nu este la prima absență de pe gazon din cauza problemelor medicale.

ADVERTISEMENT

După partidă, Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat și a reamintit faptul că jucătorii Craiovei au mai avut de suferit din pricina jocului dur al adversarilor: „Un joc murdar, vă reamintesc ceea ce s-a întâmplat în ultimele două sezoane. Mihăilă a fost băgat în comă, tot de Iași. Atacul făcut la Ovidiu de un alt luptător de karate asupra lui Cicâldău. Acum, Koljic a fost scos din circuit. Cum se întâmplă așa ceva? Până unde se merge, ce se dorește?

Nu e vorba că am pierdut 10 milioane de euro, poate era o asigurare de 20 de milioane și o câștigam pe aceea, nu e vorba de asta! Aici e o problemă umană, o problemă de huliganism în fotbal. Văd huligani îmbrăcați în tricouri de sportivi care nu au pic de respect. Nu am văzut asemenea lucruri la nivel mare. Asta este când lași fotbalul să fie practicat de jucători anonimi.”

ADVERTISEMENT

Managerul Științei cere intervenția FRF-ului: „Vreau să văd cum reacționează”

În primă instanță, arbitrul Ovidiu Hațegan i-a acordat doar cartonaș galben lui Ovidiu Mihalache, însă după ce i-a văzut agonia lui Elvir Koljic, „centralul” întâlnirii a luat decizia de a acorda direct cartonașul roșu, iar jucătorul ieșenilor nu a protestat, fiind conștient de gravitatea situației: „Sunt 18 puncte adunate, dar prețul plătit astăzi este prețul uman. Aici vorbim de soarta unui sportiv, de cariera lui, vom vedea ce se va întâmpla. Vreau să văd că FRF să reacționeze. Hațegan a procedat corect, a întors decizia, dar nu ne încălzește. Federația trebuie să ia decizii! LPF și FRF au cerut cluburilor să înțeleagă că vom trece la acest format, Dinamo și Iași au profitat.

Vreau să văd cum FRF reacționează acum, când vede ce s-a întâmplat. Koljic este cel mai important vârf de careu care exista în campionatul românesc. Îi va fi greu să revină. Pierdem și noi și echipa națională a Bosniei. Trebuie apăsat butonul de panică, nu se mai poate așa ceva,” a mai spus managerul Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

Oficialul craiovenilor s-a referit la faptul că Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal au luat decizia de a mări numărul echipelor participante în acest sezon al Ligii 1, astfel că Politehnica Iași, formație ce se afla la retrogradare, nu a mai retrogradat, păstrându-și locul în prima ligă și dreptul de a avea bani din drepturile de televiziune.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 2.72 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT