Life

Reacțiile fanilor Mireasa după ce Giovana și Sese au fost desemnați câștigători. Sabrina și Perneș, ironizați

Giovana și Sese au câștigat cel de-al 5-lea sezon al emisiunii Mireasa. Fanii au reacționat la deznodământul reality-show-ului matrimonial de la Antena 1.
18.07.2022 | 17:23
Reactiile fanilor Mireasa dupa ce Giovana si Sese au fost desemnati castigatori Sabrina si Pernes ironizati
Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa sezonul 5. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Fanii show-ului Mireasa au reacționat în mediul online după ce s-a aflat numele marilor câștigători. Ce spune publicul reality-show-ului matrimonial de la Antena 1 legat de cei desemnați mirii sezonului 5?

Reacțiile fanilor emisiunii Mireasa după ce Sese și Giovana au câștigat

După 6 luni de iubiri, amăgiri, împăcări și despărțiri, telespectatorii au hotărât cine merită să fie desemnați câștigătorii Mireasa. Decizia a fost, însă, pe placul celor care comentează asiduu pe rețelele de socializare?

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, părerile sunt împărțite, iar susținătorii fiecărui concurent au fost și de data aceasta destul de vocali pe internet.

Majoritatea comentariilor apărute pe pagina oficială de Facebook a emisiunii de la Antena 1 au fost favorabile legate de numele celor doi victorioși, Giovana și Sese. Nu e de mirare, având în vedere că aceștia au fost susținuți de mai multe luni încoace.

ADVERTISEMENT

Giovana a fost mai mereu pe primul loc în topul concurentelor, iar fanii au susținut-o până în ultima secundă.

Giovana și Sese au spus „Da” în marea finală transmisă în direct pe 18 iulie, în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au câștigat marele premiu de 40.000 de euro, fiind votați de 44% dintre telespectatori.

ADVERTISEMENT

„Felicitări și multă fericire!; Au câștigat preferații mei!; Bravo, Giovana și Sese; Dragostea a învins!”, au comentat fanii show-ului.

Sabrina și Perneș, ironizați

Au existat și ironii, dar la adresa unui alt cuplu, cei situați pe locul al treilea în marea finală. Este vorba despre Sabrina și Perneș, porumbei care s-au decis în ultima clipă să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

„S-a măritat Sabrina degeaba; Mâine pleacă la notat să bage divorț; Să vedem cât stă cu Perneș!; Ce țeapă și-a luat Sabrina”, sunt comentariile răutăcioase la adresa celor situați pe locul al treilea.

Pe locul doi s-au situat, evident, Alina și Valentin, votați de peste 30% dintre fani. Show-ul Mireasa a ajuns la cel de-al 5-lea sezon, emisiunea fiind lider de audiență aproape în fiecare zi. Emisiunea va reveni cu un nou sezon, în curând!

ADVERTISEMENT
Tags: